Hoe Maak Je Een Peterseliekostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Peterseliekostuum?
Hoe Maak Je Een Peterseliekostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Peterseliekostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Peterseliekostuum?
Video: Hoe maak je latte art? | Doen Ze Dat Zo? | Het Klokhuis 2024, Maart
Anonim

Ondeugende peterselie is een van de favoriete looks voor het creëren van een fancy dress. Zelf zo'n kostuum maken is helemaal niet moeilijk.

Hoe feller de kleuren voor het pak dat je kiest, hoe leuker Peterselie zal zijn
Hoe feller de kleuren voor het pak dat je kiest, hoe leuker Peterselie zal zijn

Het is nodig

  • - veelkleurig satijn
  • - dop

instructies:

Stap 1

Uw kind heeft verkleedvakantie, maar wil geen konijntje zijn? Maak een vrolijk Peterseliekostuum voor hem en kleed je tomboy aan. Als je weet hoe je moet naaien, is dit een geweldige manier om je vaardigheden te laten zien. Naai van satijn een overhemd onder de riem, een wijde broek en een pet. Leg alles op een katoenen voering zodat het pak niet te glad wordt. Kies voor de felste kleuren, want Peterselie is een vrolijk karakter. Het is niet verboden om stoffen te combineren, bijvoorbeeld om te presteren voor een pak van rode stof en een rug van blauwe en witte strepen. Het zal grappig en ongewoon zijn.

Stap 2

Als je niet van naaien houdt of niet weet hoe, maakt het niet uit. Je kunt een kant-en-klare broek en een shirt kopen en versieren met peterselie. Bedek grote knopen met stof, naai het shirt vast. Je kunt kleine belletjes op de dop naaien, dan zal je Peterselie melodieus rinkelen als je loopt. Vergeet niet de wangen van Peterselie te schilderen en een tamboerijn of balalaika te geven om de look af te maken. Of sproeten op zijn neus schilderen met rode verf, dat is ook leuk.

Stap 3

Rode laarzen en een brede sjerp maken de look af. Aan de uiteinden van de riem kunnen kleine kwastjes worden genaaid. Wees niet verward als de broek en het shirt van het pak verschillende kleuren hebben. Integendeel, het is zoveel leuker!

Aanbevolen: