Toast-parabels Voor De Verjaardag Van Een Vrouw

Inhoudsopgave:

Toast-parabels Voor De Verjaardag Van Een Vrouw
Toast-parabels Voor De Verjaardag Van Een Vrouw

Video: Toast-parabels Voor De Verjaardag Van Een Vrouw

Video: Toast-parabels Voor De Verjaardag Van Een Vrouw
Video: LICHAAM NA DE BEVALLING | Weekvlog✨ 2024, Mei
Anonim

Geen enkel feest is compleet zonder mooie felicitaties. En als de basis van de felicitatietoespraak een wijze volksparabel was, dan wordt het hier gewoon onvergetelijk.

Gelijkenissen-toasts voor de verjaardag van een vrouw zijn geweldig
Gelijkenissen-toasts voor de verjaardag van een vrouw zijn geweldig

Verjaardagstoosts zijn het beste excuus om liefde te uiten

Op haar verjaardag wil elke vrouw niet alleen geschenken ontvangen, maar ook prachtige woorden horen die tot haar zijn gericht. En zelfs als er een beetje vleierij in zit, zal dit de vakantie niet bederven. In het gewone dagelijkse leven is er soms geen tijd om in complimenten te worden uitgestrooid. En vaak hoor je zelden woorden die de moeite niet waard leken. Misschien is dat goed. De prijs voor de vraag naar lof zal hierdoor stijgen. Maar op de dag van een persoonlijk feest zijn ze gewoon verplicht om pure, als kristal, regen uit te storten op de held van de vakantie.

Beeld
Beeld

Spreuken is voedsel voor toast

De Indianen van Peru geloofden dat hun god alle mensen van maïsdeeg maakte. En er lijkt geen reden te zijn om hieraan te twijfelen. Nou, waarom geen maïsdeeg? Waarom is dit geïmproviseerde materiaal in goddelijke handen erger dan enig ander? Dus ik zou mijn glas willen heffen op het mooie feestvarken en haar wensen dat ze nooit slap zal worden en altijd een goed humeur en verleidelijke vormen zal behouden!

Onze klassieke William Shakespeare merkte op dat als elk woord dat gedachteloos en onterecht naar ons werd gegooid een teken achterliet, we allemaal lange tijd van top tot teen met modder bevuild waren. De wereld zou rondom vies worden. Dus laten we onze glazen van dit sprankelende drankje tot op de bodem leegdrinken voor de stralende schoonheid van onze jarige! Moge de zuiverheid van haar hart en ziel nooit worden aangeraakt door vuile woorden!

De bij vloog over het veld en zocht een bloem om op te zitten om te bestuiven en wat zoet stuifmeel te verzamelen. Ik zag een gevleugeld wezen, een prachtige heldere bloem die mooier was dan alle andere. Een bij landde op hem. Maar de trotse en mooie bloem liet zich niet bestuiven door de bij en verdreef hem. Een meer bescheiden bloem groeide in de buurt. Een bij zat erop en bestuifde het met toestemming. Iedereen was blij: zowel de bij als de bloem. Plots waaide er uit het niets een harde wind. Hij brak een mooie bloem, maar raakte de bij en haar weldoener niet aan. Dus laten we drinken op het feit dat er op de weg van onze held van de gelegenheid altijd volgzame en vriendelijke mensen zijn, en tegelijkertijd hoeven ze niet te breken!

Beeld
Beeld

Een giftige slang kroop naar de Almachtige en smeekte hem om de slang in een mooie vrouw te veranderen. God dacht en stemde in met de woorden "Ga en heb medelijden met de mensen." Later vloog een vriendelijke duif naar hem toe. Ze smeekte de Heer ook om haar in een mooie vrouw te veranderen. Deze keer was God het ook eens met de woorden: "Ga en breng mensen vrede, goedheid en liefde." En sinds die tijd zijn er twee soorten vrouwen: met een slangenziel en de ziel van een mooie tedere duif. Onze jarige behoort tot die helft van de vrouwen die de Heer uit de duif heeft geschapen. Dus laten we drinken op haar vriendelijke ziel!

Eens was een oude man stervende en voor zijn dood noemde hij zijn geliefde dochters. Hij besloot hen te vermanen voordat hij vertrok. 'Mijn dochters, luister naar je oude vader. Wees slim, als je de kracht hebt, wees aardig en sympathiek, als je wilt, maar wees altijd mooi, wat er ook gebeurt. Dus laten we het glas heffen op het mooie feestvarken, dat altijd zo is, maar ook de kracht heeft om slim te zijn en het verlangen om aardig te zijn.

De Fransen spreken zich uit, en de wereld herhaalt hen: "Als we jong zijn, zo'n gezicht hebben dat ons van nature is gegeven, dan hebben we op volwassen leeftijd wat we verdienen." En nu, als we naar onze held van de gelegenheid kijken, zullen we zien dat haar leven zo mooi is, vol betekenis, zuiverheid en nobelheid, en daarom heeft haar gezicht al zijn schoonheid en frisheid behouden. Moge het altijd mooi en jong blijven tot een rijpe oude dag!

Fijne parels doen er lang over om zo te worden. De meest waardevolle cognac doet er vele jaren over om dit te bereiken. Een vrouw ook, alleen wordt ze met de jaren mooier, zoals de beste parels en de meest waardevolle cognac. Laten we drinken op onze jarige, want vandaag is ze nog mooier en begeerlijker dan gisteren.

Een oude en zeer wijze man zei: 'In ons leven is eigenlijk niets bijzonders nodig. Maar er is maar één ding: liefde. Of het nu veel of weinig is, niemand zal antwoorden. Iedereen die dit gevoel in het leven ervaart, zal door niets zo gefascineerd en verrast zijn. Liefde zal alles geven. De mens wordt God! Laten we het glas heffen op liefde! Omdat een mens niet meer nodig heeft! Alleen liefde maakt ons goddelijke wezens!

Perfecte toast voor de zwakke helft van de mensheid

Vandaag, op deze plechtige dag, wil ik niet zo pretentieus spreken, maar heel teder. Omdat de heldin van het feest zo'n kwetsbaar wezen is dat het lijkt alsof alle elfen van de wereld naar haar vakantie stroomden en hun prachtige melodieën voor haar zongen! Deze fabelachtige fee kan ons leven eenvoudig onaards maken! Voor de jarige!

Beeld
Beeld

Haar schoonheid is oogverblindend als een felle zonnestraal! Haar tedere ziel trilt als vlindervleugels! Haar stem is als het rinkelen van een stroom in ontdooide stukken! Haar hart klopt samen met het onze! Laten we het glas heffen op onze geliefde jarige en wensen dat ze het allemaal nog jaren bewaart! Blijf jong en mooi, gewenst en gelukkig! Wees onze heldere zon, onze vrolijke beek, onze kleurrijke regenboog!

Er is geen mooier in de wereld deze vrouw gekozen door God! Zij is de personificatie van al het beste dat op aarde is! Ze maakt van de wereld om haar heen een waar paradijs! Voor onze held van de gelegenheid!

Aanbevolen: