Het Vieren Van De Verjaardag Van Een Vrouw. Beste Scripts

Het Vieren Van De Verjaardag Van Een Vrouw. Beste Scripts
Het Vieren Van De Verjaardag Van Een Vrouw. Beste Scripts
Anonim

In het leven van ieder van ons is er een vakantie die het belangrijkst, stabielst en uniekst is, en dit is een verjaardag. De natuur heeft een leven vol felle kleuren en vreugde gepresenteerd, en het zal geweldig zijn als je haar hiervoor bedankt met een vrolijke, fantastische en prachtige vakantie die maar één keer per jaar plaatsvindt en voor de rest van je leven blijft!

Het vieren van de verjaardag van een vrouw. Beste scripts
Het vieren van de verjaardag van een vrouw. Beste scripts

Voor de eerlijke seks, wiens verjaardag al dichtbij is, is het moeilijk om meteen opties te bedenken om de vakantie helder en gedenkwaardig te maken. Daarom is het beter om van tevoren over alles na te denken.

Als we het hebben over het script, dan is dit de gekozen plotlijn, waarin het feestvarken de hoofdpersoon wordt, en de gasten vrolijk en harmonieus meespelen in de persoon van felicitaties en heiligen.

Hier kan het feestvarken een prinses, koningin, pestkop of patrones van alle geliefden zijn, kortom, ze is wat ze wil. In deze geest kan een verjaardag een verkleedfeest worden, dan is het noodzakelijk om de gasten hierover te informeren en in een notendop te vertellen welk thema in actie is.

Elk scenario heeft echter zijn eigen geheimen. Allereerst is dit een verjaardagsgroet, die gasten onderweg of tijdens een zorgvuldige voorbereiding samenstellen. Als de jarige kinderen heeft, laat ze dan hun eigen gedicht vertellen met een vleugje humor, of geef hun moeder handgemaakte ambachten - niets is leuker dan dingen die met een ziel zijn gemaakt. Dan kun je, melodieus rinkelende glazen, het begin van de wedstrijden aankondigen. Ze kunnen zowel drinken als mobiel zijn. Hieronder staan enkele voorbeelden van dergelijke wedstrijden en spellen.

Geen verjaardag is compleet zonder spelletjes en entertainment. Het is erg belangrijk om dit op een verantwoorde manier aan te pakken en gasten iets unieks of gewoon interessants aan te bieden.

Drinken:

Spel "Raad". Er worden twee presentatoren geselecteerd: de ene bedenkt een zin of een woord en de tweede probeert met gebaren aan iedereen die aan tafel zit over te brengen wat er bedoeld wordt. Om gasten actief te laten deelnemen, kunt u ze motiveren met de eindprijs.

Spel "Wat eet ik?" Om dit te doen, hebt u een halfgesloten schaal nodig, die smakelijke porties voedsel bevat. Geef iedereen die het eten wil proeven, en laat ze proberen het recept voor jouw culinaire meesterwerk te raden!

"Dit is wat er is gebeurd." Je moet een vraag stellen, bijvoorbeeld: "Welke kwaliteiten heeft de jarige volgens jou?" en stuur een stuk papier rond de gasten. Iedereen die een antwoord heeft geschreven, moet een stuk papier instoppen zodat de volgende zijn aantekeningen niet ziet. Als het blad weer in handen is van de eerste gast, lees dan wat er staat.

Verplaatsbaar:

Mannen kunnen hun kracht en uithoudingsvermogen meten. Het idee is om één dans te doen terwijl je een vrouw in je armen houdt. Dames zullen tevreden zijn, en mannen zullen zichzelf waardig voelen.

Het feestvarken deelt haar vakantie met andere vrouwen, waardoor de dag een gemeenschappelijk vrouwelijk vrouwelijk feest wordt. In dit opzicht kunnen mannen nog een probleem worden aangeboden. Laat de jarige meringues-rozen maken, en mannen op een miniatuurlepel zullen ze van een lange afstand aan vrouwen presenteren. Dan kun je ze samen eten.

Aan het einde van de vakantie is het goed om melodieuze muziek aan te zetten en dansen te regelen, als de ruimte het toelaat. Dit geeft de vakantie een vleugje romantiek en magie. Kinderen kunnen op dit moment worden vermaakt met drinkactiviteiten - tekenen, modelleren en logische spelletjes. Om dit te doen, is het raadzaam om een kinderhoek te creëren waar een gezelschap jonge ondeugende mensen zich zal verzamelen. Het is goed als er oudere kinderen zijn - ze zullen de jongere kunnen volgen, zodat de vakantie de vorm aanneemt van lichte en gemakkelijke communicatie in de kring van volwassenen en kinderen.

Aan het einde van de viering kunt u gasten uitnodigen om te dansen. Dit geeft een eigenaardig vleugje magie aan de vakantie.

Het feest afsluiten met een taart met kaarsjes en naar huis gaan, gebaren van dankbaarheid naar elkaar kunnen een goede vorm worden. Dit zal vermoeide gasten opvrolijken en een reden geven voor een nieuwe warme ontmoeting.

Aanbevolen: