Hoe Het Nieuwe Jaar Van Een Zwangere Vrouw Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Van Een Zwangere Vrouw Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar Van Een Zwangere Vrouw Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van Een Zwangere Vrouw Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van Een Zwangere Vrouw Te Vieren?
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, April
Anonim

Voor velen is Nieuwjaar de meest favoriete vakantie die vreugde, vervulling van verlangens en de mogelijkheid om nieuwe plannen te maken geeft. De baby viert ook zijn eerste nieuwjaar in de buik van de moeder.

Hoe het nieuwe jaar van een zwangere vrouw te vieren?
Hoe het nieuwe jaar van een zwangere vrouw te vieren?

Het is nodig

  • - moisturizers voor striae;
  • - natuurlijke cosmetica;
  • - afkooksels van geneeskrachtige kruiden;
  • - comfortabele schoenen;
  • - compressiekousen of panty's;
  • - groenten, fruit, bessen, kruiden;
  • - gebakken eend of mager vlees, een plakje ham of gekookt varkensvlees;
  • - vruchtendranken, sappen, mineraalwater.

instructies:

Stap 1

De laatste week van elk jaar is de tijd om te gaan winkelen, het huis te versieren en na te denken over wat te koken voor de feesttafel. Los alle problemen op voor 30 december en besteed twee dagen aan jezelf en je baby. Hoe meer ontspannen een vrouw is, hoe comfortabeler het kind in haar zit. Een douche zal u helpen de golf van energie te voelen - een combinatie van warme stralen met licht koele. Kies "smakelijke" gels en scrubs tijdens waterprocedures en breng daarna vochtinbrengende crèmes aan op het lichaam die striae voorkomen (in de winter is de huid erg dorstig).

Stap 2

Slaap lekker aan de vooravond van 31 december om mooi te zijn en ga 's middags aan de slag om je gezicht een stralende en frisse uitstraling te geven. Minus buitentemperaturen en droge warme lucht binnenshuis, een gevoel van lichte malaise door zwangerschap, vermoeidheid en een neiging tot oedeem kunnen worden tegengegaan met behulp van natuurlijke cosmetica en warme en koude kompressen van medicinale planten. Vooral kamille, brandnetel en sint-janskruid zijn effectief.

Stap 3

Zorg ervoor dat u voor het nieuwjaarsfeest groentesalades bereidt met olijfolie of zure room. Gebraden eend of mager vlees. Vergeet de vitaminerijke zuurkool niet. Er mag zeker vers fruit op tafel staan (pas op met traditionele mandarijnen en andere citrusvruchten!), Bessen, kruiden… Van vleeswaren, gun jezelf een stukje ham of ham. Vermijd worsten: ze bevatten smaakstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen. Bovendien houden deze producten vocht vast in het lichaam. Zet geen koolzuurhoudende dranken op het menu - geef de voorkeur aan mineraalwater, vruchtendranken, groente- en vruchtensappen. Als toetje kun je een fruitsalade eten met een beetje slagroom en een plakje charlotte of soortgelijke fruittaart.

Stap 4

Ga niet de hele nacht aan een tafel voor de tv zitten. Dans en loop! Koop schoenen met lage hakken die je tenen niet beknellen. Speciale compressiekousen of panty's ondersteunen de aderen tijdens het vakantieplezier.

Aanbevolen: