Scenario Verjaardag Van Een Vrouw Van 45 Jaar

Inhoudsopgave:

Scenario Verjaardag Van Een Vrouw Van 45 Jaar
Scenario Verjaardag Van Een Vrouw Van 45 Jaar

Video: Scenario Verjaardag Van Een Vrouw Van 45 Jaar

Video: Scenario Verjaardag Van Een Vrouw Van 45 Jaar
Video: Draadstaal - Verjaardag 2024, April
Anonim

45 jaar is een magische leeftijd voor een vrouw. De kinderen zijn al volwassen, ze hebben nog veel kracht en er gaan nog vele rijke, interessante jaren tegemoet. De verjaardag van een 45-jarige vrouw moet worden gevuld met subtiele humor, praktische grappen, grappen en oprechte wensen. Op deze leeftijd bevindt de dame zich op het hoogtepunt van haar vitaliteit, dus om haar te plezieren, moet je van tevoren proberen een geschikt scenario te creëren.

Gelukkige held van de dag
Gelukkige held van de dag

Een kamer kiezen en inrichten

Zowel de held van de dag als haar gasten hebben hoogstwaarschijnlijk het hoogtepunt van hun carrière bereikt, dus je moet het jubileum vieren in een restaurant of in een openluchtcafé. Als er een mogelijkheid is om gasten te bezorgen, dan kun je deze dag in de natuur vieren. Vergeet alleen niet dat gasten naar de natuur en terug moeten worden vervoerd. De dichtstbijzijnde mensen ontmoeten elkaar wellicht in de sauna. Voor het 45-jarig jubileum van de vrouw kan de kamer worden ingericht in een vrouwelijke en verfijnde stijl.

Gebruik bloemen, wenskaarten, foto's van de held van de gelegenheid en haar familieleden (man, kinderen) als decoraties. Bijna alle vrouwen zijn dol op verse bloemen, dus de held van de dag zal zeker blij zijn met een groot aantal bloemboeketten die in de hal zijn gerangschikt. Een zakenvrouw zal dol zijn op posters met afbeeldingen die haar carrièregroei symboliseren, een zorgzame moeder zal dol zijn op foto's van haar eigen kinderen.

Feestorganisatie

Een 45-jarige vrouw houdt niet meer van verrassingen in de vorm van onverwachte gasten, dus je moet van tevoren een lijst met genodigden opstellen en deze goedkeuren met de held van de dag. Zodra de lijst is goedgekeurd, moeten e-cards of papieren kaarten naar alle gasten worden verzonden. Ook over het muziekprogramma moet worden nagedacht. Als er gasten van verschillende leeftijden aanwezig zijn op het jubileum, dan moet je nadenken over kamers voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

De viering van het jubileum begint met een toast op het feestvarken. Daarna volgen felicitaties van de gasten met de overhandiging van geschenken. Tijdens de avond kan de presentator vertellen over de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van de held van de dag. Omdat niet alle 45-jarige dames graag zien dat iemand hun leven in detail beschrijft in het bijzijn van vreemden, moet de lijst met gebeurtenissen worden onderschreven (of gecorrigeerd) door de held van de gelegenheid.

wedstrijden

Danswedstrijd voor iedereen. Iedereen komt naar het midden van de zaal. Een medley van muziek van verschillende hitteklanken: zigeunermeisjes, tapdans, Russische volksmuziek, rock, rock and roll. Genres moeten van elkaar veranderen met tussenpozen van 10-15 seconden. De taak van de deelnemers is om tijd te hebben om te herbouwen en op tijd te gaan dansen op de juiste muziek. De winnaar wordt gekozen door de held van de dag.

"Yablochko" is een bijna ongevaarlijke en grappige wedstrijd, die door kinderen kan worden bijgewoond. In het midden van de hal worden twee bassins geplaatst, in elk van de bassins wordt water gegoten en vier appels worden neergelaten. Twee vrijwilligers hebben de taak om de appels uit de blikken te halen zonder hun handen te gebruiken. Voor de zuiverheid van het experiment zijn de handen van de vrijwilligers gebonden. De deelnemers knielen voor de bassins en proberen met hun mond bij de appels te komen. Wie als eerste de appels krijgt, krijgt een prijs uit de handen van de jarige.

Aanbevolen: