Hoe Een Feest Te Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Feest Te Houden?
Hoe Een Feest Te Houden?

Video: Hoe Een Feest Te Houden?

Video: Hoe Een Feest Te Houden?
Video: 22 LEUKE IDEEËN VOOR EEN FEESTJE 2024, Mei
Anonim

Feest, bloemen, muziek. Het komt neer op een feestmaal. Bij het organiseren van een feesttafel laat men zich leiden door algemeen aanvaarde etiquette en gevestigde stereotypen en regels. Bij een kleine thuismaaltijd zijn bijvoorbeeld geen obers betrokken. Heel vaak hebben de eigenaren niet de mogelijkheid om ten volle van de vakantie zelf of het feest te genieten, omdat zijn chef-koks, obers en entertainers. Daarom is het soms gerechtvaardigd om af te wijken van sommige van de geaccepteerde tradities.

Hoe een feest te houden?
Hoe een feest te houden?

Noodzakelijk

  • -muziek,
  • - tafeldecoraties,
  • - bestek.

instructies:

Stap 1

Denk aan muzikale begeleiding. Hier moet speciaal belang aan worden gehecht, aangezien: het tikken van vorken en messen in absolute stilte kan een niet erg prettige indruk van de vakantie achterlaten.

Stap 2

Kies geschikte geesten. Hier kunt u afwijken van de algemeen aanvaarde regels. Bied gasten bij koud weer bijvoorbeeld glühwein of punch aan, samen met fruit en lichte hapjes.

Stap 3

Bepaal vooraf de volgorde van het serveren van gerechten. Na het aperitief is het helemaal niet nodig om alle koude hapjes tegelijk te serveren. Hongerige gasten moeten zich niet alleen volproppen met salades en andere snacks. Bovendien staat de tafel zo vol met absoluut onverenigbare gerechten dat er geen ruimte is voor een prachtig versierd bloemenboeket en smaakvol geselecteerde symbolische attributen van de vakantie.

Stap 4

Om je gasten te voeden en niet constant een warm gerecht op te warmen, begin ermee. Er kunnen passende warme en koude groentehapjes, originele salades en sauzen bij geserveerd worden. Tegelijkertijd blijf je aan tafel en geniet je volop van de toast, het gesprek en het eten, zonder je ergens te haasten.

Stap 5

Na een stevige warme maaltijd nodigt u uw gasten uit om te bewegen en te dansen. Haal ondertussen de vuile vaat weg en haal uit de koelkast voorgekookte snacks zoals zeevruchten en vis, mooi aangevuld met kruiden, citroen, specerijen en sauzen.

Stap 6

Serveer koude vleeswaren. Het kunnen traditionele worsten, ham, gekookt varkensvlees, gelei-vlees zijn. Olivier kan ook worden geserveerd. Een overvloed aan verse groenten maakt uw tafel smakelijker en aantrekkelijker. Houd er rekening mee dat al deze snacks van tevoren door u moeten worden bereid. Je hoeft ze alleen maar op tafel te zetten.

Stap 7

Na een informeel gesprek sluit u uw maaltijd af met een licht dessert, thee en koffie.

Aanbevolen: