Hoe Een Bruiloft In Een Huisje Te Houden?

Hoe Een Bruiloft In Een Huisje Te Houden?
Hoe Een Bruiloft In Een Huisje Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft In Een Huisje Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft In Een Huisje Te Houden?
Video: Zo maak je je plant weer gelukkig 2024, April
Anonim

Een landhuis met een eigen territorium is een geweldig alternatief voor een klassiek restaurant voor het vieren van een bruiloft. Deze optie is de afgelopen jaren erg populair geworden.

Hoe een bruiloft in een huisje te houden?
Hoe een bruiloft in een huisje te houden?

Veel pasgetrouwden plannen hun bruiloft van tevoren, en het moeilijkste is vaak om de locatie van het bruiloftsbanket te bepalen. Wil je een feest buiten de stad vieren, let dan goed op de huisjes.

Cottages die worden verhuurd voor een bruiloft hebben meestal een feestzaal, woonkamer, woonruimtes, een eigen territorium met een plek voor externe registratie en een keuken. In de buitenwijken van St. Petersburg en Moskou vindt u een verscheidenheid aan huisjes met een capaciteit van 10-15 tot 150 gasten.

De voordelen van een bruiloft in een cottage liggen voor de hand: natuur, frisse lucht, een afgesloten ruimte en de afwezigheid van vreemden op je feest. De mogelijkheid om gasten te ontvangen voor de nacht, wat vooral belangrijk is voor degenen die worden bezocht door familieleden en vrienden uit andere steden. En het is niet nodig om een kamer voor pasgetrouwden apart te bestellen. Tijdens de warmere maanden kunt u buiten een buffetbuffet organiseren, evenals een barbecue. Als er ruimte is, kan het banket zelf naar buiten worden verplaatst (bij voorkeur als er een overdekt terras is of speciale tenten).

Uitgangsregistratie in de natuur ziet er bijzonder mooi uit. Sommige huisjes zijn gebouwd in de buurt van een vijver of meer en op andere bijzonder pittoreske plaatsen, wat vrijheid van fantasie geeft voor decoratie. Voor de verhuur van de inschrijfruimte worden in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening gebracht.

Bijna alle huisjes hebben een sauna, een Russisch bad, een zwembad, wat een extra bonus is voor de gasten.

De vergoeding bestaat meestal uit twee delen: voor het banketmenu en huur voor accommodatie. Verhuur kan sterk variëren, afhankelijk van het seizoen. U zult ook geld moeten uitgeven aan een transfer voor gasten.

Hoe een huisje te kiezen. Er zijn nu veel aanbiedingen op de markt, dus dit is geen gemakkelijke taak voor u. Bepaal eerst wat vooral belangrijk voor u is: prijs, beschikbaarheid van een reservoir, buitenwijk, afgelegen ligging van de stad, het interieur van de feestzaal, de aanwezigheid van een terras. Zoek dan op internet naar mogelijkheden, bel zeker alles van te voren. Ten eerste om te controleren of uw datum beschikbaar is, en ten tweede om alle voorwaarden en actuele prijzen te verduidelijken.

Trek een paar dagen uit om alle geselecteerde cottage-opties te bekijken, want een beslissing kan pas worden genomen als je alles met eigen ogen hebt gezien. Vergeet ter plaatse niet naar de kamers, het zwembad, de sauna's en het hele grondgebied te kijken. Specificeer de details: zijn er stoelen aanwezig voor registratie ter plaatse, is het mogelijk om je eigen alcohol mee te nemen, hoe laat kan het evenement beginnen en hoe laat de volgende dag vertrekken. Is het mogelijk om ontbijt te bereiden of is dit inbegrepen in de prijs van de aanbieding. Er zijn huisjes die gewoon worden verhuurd en je kunt koken met je eigen eten door een kok in te huren of familieleden in te schakelen.

Als je echt van een huisje houdt, probeer dan zo snel mogelijk alle andere geplande opties te bekijken en maak een voorschot zodat iemand anders het niet inneemt.

Aanbevolen: