Hoe Een Bruiloft Te Houden In De Winter

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Houden In De Winter
Hoe Een Bruiloft Te Houden In De Winter

Video: Hoe Een Bruiloft Te Houden In De Winter

Video: Hoe Een Bruiloft Te Houden In De Winter
Video: Hoe was het om 2 jaar lang samen te wonen? 2024, September
Anonim

Lange tijd werden in Rusland bruiloften in de winter gespeeld. Tegenwoordig is een winterhuwelijk om de een of andere reden minder populair, maar het kan ook een onvergetelijke start van het gezinsleven worden als je creatief bent in het organiseren ervan. Hier zijn enkele ideeën voor een moderne winterbruiloft.

Hoe een bruiloft te houden in de winter
Hoe een bruiloft te houden in de winter

instructies:

Stap 1

Een huwelijkswandeling in een besneeuwd park tussen naaldbomen, vooral op een zonnige dag, zal alle gasten in een romantische stemming brengen. Traditionele bezoeken aan stadsattracties zullen ook nog lang herinnerd worden. Het belangrijkste is om niet te vergeten gasten te waarschuwen voor de aanstaande reis, zodat ze zich gepast kleden voor het weer. Op een ijzige dag kan de bruid een witte bontjas, handschoenen, elegante laarzen dragen. En de bruidegom is een elegante jas. Het hoogtepunt van de vakantie zijn sleetochten door het winterbos met korte stops om uit te rusten en te fotograferen. Je moet gasten geen ijskoude champagne aanbieden, die kan worden vervangen door verwarmende cognac.

Stap 2

Het is goed om de huwelijksfotosessie binnenshuis voort te zetten: in een museum tussen antiek, in een kas, of gewoon in een gezellige kamer met mooie meubels en een open haard, waar het brandhout heerlijk knettert. Hier kun je niet alleen opwarmen, maar ook kracht opdoen voor het komende banket. Vergeet de fotostudio niet, die garant staat voor foto's van hoge kwaliteit.

Stap 3

Een integraal onderdeel van de bruiloft is een banket. Natuurlijk is er in de winter weinig keuze voor een plek. Ga bijvoorbeeld naar de countryclub voor leuke winteractiviteiten zoals sleeën, skiën of schaatsen, sneeuwbalspelen en diverse buitenwedstrijden. Vorstbruine gasten zullen elk feestelijk diner waarderen. En de sfeer van de bruiloft duurt tot de zomer.

Stap 4

Probeer de winter te vergeten en een helder ongewoon vuurwerk te spelen, zal een uitstekende afsluiting zijn van deze belangrijke gebeurtenis in het leven van twee liefhebbende mensen.

Aanbevolen: