Hoe Een Bruiloft Toastmaster Te Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Toastmaster Te Houden?
Hoe Een Bruiloft Toastmaster Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft Toastmaster Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft Toastmaster Te Houden?
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, April
Anonim

Toastmaster, of weddingplanner, is onmisbaar op elk huwelijksfeest. Het is deze persoon die het hele proces van het feest regisseert, ervoor zorgt dat de gasten zich niet vervelen en niet van tevoren dronken worden. In de regel moet de toastmeester een expert zijn op het gebied van huwelijksceremonies en gebruiken om enkele ervan te demonstreren op het voorbeeld van de bruid en bruidegom. Het hangt van de toastmaster af hoe deze bruiloft door alle deelnemers zal worden herinnerd. Daarom nodigen veel stellen liever professionals uit voor de bruiloft. Iedereen die artistieke neigingen heeft en een verlangen om te leiden, kan echter het feest vieren.

Hoe een bruiloft toastmaster te houden?
Hoe een bruiloft toastmaster te houden?

instructies:

Stap 1

Voordat de toastmaster met een huwelijksscenario komt, moet hij met de bruid en bruidegom of hun ouders praten als ze de vakantie organiseren. Het is belangrijk om te begrijpen wat de helden van de gelegenheid van het feest verwachten. Misschien willen ze wel een bruiloft in de traditionele oud-Russische stijl, met inachtneming van alle rituelen. Of, integendeel, ze wachten op moderne wedstrijden zoals mannelijke striptease. Ook kan de toastmaster geen kwaad om te weten te komen hoeveel gasten en welke leeftijd er op de viering worden verwacht. Dit zal helpen om het programma aan te passen aan de behoeften van het grootste deel van de genodigden.

Stap 2

Het is beter om de hoofdlijnen van een traditionele bruiloft meteen in het script te schrijven. Er zijn er meerdere. Ten eerste moeten jonge mensen, voordat ze de hal of het appartement betreden waar het feest zal plaatsvinden, brood en zout op de stoep proeven. Het brood met een zoutvaatje wordt door de moeder van de bruidegom op een dienblad met een handdoek vastgehouden en de toastmeester nodigt de bruid en bruidegom uit om stukjes brood af te breken. Degene die het grootste stuk heeft, wordt de belangrijkste in de familie. Vervolgens moeten de stukken worden gezouten en aan elkaar worden gevoerd. Dus voor de laatste keer dat de pasgetrouwden elkaar haten, nu zal er alleen maar vrede in hun leven zijn.

Stap 3

Als de gasten aan tafel gaan zitten, moet de toastmeester het eerste woord geven om de ouders van het bruidspaar te feliciteren. Je moet van tevoren twee nieuwe lange kaarsen en een kleine tabletkaars maken, bij voorkeur in een vorm in de vorm van een hart. De nieuw gemaakte schoonmoeder en schoonmoeder moeten hun lange kaarsen aansteken (de toastmeester helpt ze aan te steken) en tegelijkertijd het vuur naar een kleine kaars brengen die door de jongeren wordt vastgehouden. Dit is een symbool van de vereniging van twee families in één, een zeer ontroerend moment. Na hem kondigt de toastmeester de eerste toast aan: op een nieuw gezin, en als iedereen aan het drinken is, roept hij "Bitter". In dit geval is het beter om van tevoren te zoeken of kleine grappige kwatrijnen samen te stellen waarin het woord "Bitter" zal zijn. Bijvoorbeeld: Eindelijk worden alle gasten verzameld, Er is weinig ruimte aan de tafels,

Maar het stuk gaat niet door de keel, Omdat het BITTER werd!

Stap 4

Als de gasten gaan dansen, kan de toastmeester, met behulp van getuigen, de ontvoering van de bruid organiseren. Ze wordt door een bruidsmeisje van de dansvloer gehaald. Als het lied eindigt en de verdwijning duidelijk wordt, roept de toastmeester: "Help, de bruid is gestolen!" Verder verschijnt er een "maffia" in de zaal (gasten met een donkere bril spelen de rol van maffia) en stellen hun eigen voorwaarden naar voren. De bruidegom moet ofwel afkopen of beproevingen ondergaan om zijn geliefde terug te krijgen. De tests worden uitgevoerd door de toastmaster: hij stelt vragen over de gewoontes van de bruid, bijvoorbeeld haar favoriete boeken, films, enzovoort. De ouders van de bruid controleren de juistheid van de antwoorden.

Stap 5

Tijdens de bruiloft kan de toastmaster felicitaties van de gasten (eerst zijn er familieleden, dan vrienden, dan collega's) afwisselen met spelletjes en wedstrijden. De meest populaire vormen van amusement op bruiloften zijn verkleedscènes. Je moet van tevoren heldere, vrolijke kostuums vinden en een gemeenschappelijk thema bedenken. Zo kwamen popsterren de jongeren feliciteren. Sommige gasten kunnen verkleed zijn als Alla Pugacheva (rode pruik, bril, hoed), iemand van Verka Serduchka, iemand van Boris Moiseev. Op hun beurt verschijnen ze in het midden van de zaal naar de soundtrack en "zingen". En de toastmeester vertegenwoordigt elke gast.

Stap 6

Het is beter om wedstrijden te starten met een tafel. Ze helpen gasten om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen. De toastmaster biedt deze optie: de rechter- en linkerhelft van de tafel, begeleid door muziek, beginnen kusjes op de wang over te brengen van buurman naar buurman. Wiens kant het sneller passeerde - die ene drinkt, de rest passeert de toast. Van de wedstrijden die op de dansvloer worden gehouden, is de "Stash"-wedstrijd erg populair. Er worden twee echtparen geroepen, echtgenotes wenden zich af en echtgenoten verbergen briefjes van vijfhonderd roebel in hun kleren en op hun lichaam. Dan, op de muziek, moeten vrouwen alle voorraad vinden, die sneller is. De toastmaster becommentarieert natuurlijk alle acties met grappen en applaus, windt gasten op en vergeet na elke wedstrijd een nieuwe toast niet.

Aanbevolen: