Hoe Een Bruiloft Te Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Houden?
Hoe Een Bruiloft Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Houden?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Houden?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een ceremonie waardoor je de eenheid met je soulmate nog sterker kunt voelen. Om ervoor te zorgen dat het gezin sterk is en er vele jaren van een gelukkig getrouwd leven voor je liggen, moet je de bruiloft houden in overeenstemming met alle regels.

Hoe een bruiloft te houden?
Hoe een bruiloft te houden?

Noodzakelijk

  • - 2 pictogrammen;
  • - een stuk witte of roze stof;
  • - trouwringen;
  • - ondergoed kruisjes;
  • - 2 huwelijkskaarsen;
  • - kronen;
  • - gesloten trouwjurk;
  • - sluier (chiffon sjaal).

instructies:

Stap 1

Informeer naar de toestemming van uw echtgenoot (of echtgenote) om de huwelijksceremonie te houden. Als een van de leden van het koppel het er niet mee eens is, kan de procedure niet doorgaan. Overtuig hem van de noodzaak van een bruiloft als het echt belangrijk voor je is. Je moet in geen geval aandringen en de liefde van je soulmate niet in twijfel trekken als ze het er niet mee eens is: een bruiloft is een ceremonie die interne acceptatie vereist, en als een persoon hier niet klaar voor is, zal het moeilijk voor hem zijn om binnen te komen de kerk.

Stap 2

Bereid een huwelijksakte voor - zonder deze kan de priester de bruiloft niet leiden. Wees voorbereid om te bevestigen dat u en uw echtgenoot geen atheïsten zijn en het christendom belijden, geen bloedverwanten zijn en niet geestelijk verwant zijn (petekinderen kunnen niet met hun peetouders trouwen), geen celibaatsgelofte hebben afgelegd en niet door een andere persoon zijn getrouwd. Ook een sterk leeftijdsverschil tussen partners en de aanwezigheid van drie of meer eerdere huwelijken kan een belemmering vormen voor de huwelijksvoltrekking.

Stap 3

Controleer uw agenda om te voorkomen dat u uw bruiloft plant voor perioden waarin de ceremonie niet kan worden uitgevoerd. Dit is de tijd van Rozhdestvensky, Petrovsky, Dormition-vasten en vele andere kerkdata. Wees voorzichtig, want de perioden van sommige vasten zijn niet vast en vallen op verschillende data in verschillende jaren.

Stap 4

Let op de keuze van de outfit. Dit geldt vooral voor de schone seks: een te open of korte jurk mag niet in de kerk, een vrouw moet strikt en kuis gekleed zijn. Vergeet niet om kruisen en trouwringen te dragen: die geef je vlak voor de ceremonie aan de priester. Je hebt ook een stuk witte of roze stof nodig waarop je gaat staan, twee bruiloftskaarsen en twee iconen.

Stap 5

Zoek twee mensen die tijdens de bruiloft kronen boven je hoofd houden (een symbool van de ceremonie). Zoek ze onder mannen, want kronen zijn behoorlijk zwaar en kunnen een overweldigende last worden voor kwetsbare meisjes.

Stap 6

Besteed aandacht aan de spirituele dimensie van je leven. Onthoud u van roken en het eten van alcohol en voedsel op de dag van de bruiloft, en de dag ervoor, vergeet seksuele relaties. Bereid je voor op de biecht door je zonden te onthouden - deze procedure gaat noodzakelijkerwijs vooraf aan de bruiloft. Ook het avondmaal wacht op u.

Stap 7

Wees voorzichtig tijdens de bruiloft: je moet zijn woorden herhalen na de priester, terwijl hij je naar de lessenaar leidt. Nadat hij de ringen om je handen heeft gedaan (drie keer), ga je op de stof staan. Zorg ervoor dat je dit tegelijkertijd met je partner doet, maar vergeet niet dat het op dit moment (dat wil zeggen gedurende de hele bruiloftsprocedure) verboden is om elkaar aan te kijken.

Stap 8

Lees in detail de hele reeks handelingen die u moet doen en verwittig de getuigen. U kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met de kerk, zij kunnen u alles tot in detail uitleggen en waarschuwen voor eventuele nuances.

Aanbevolen: