Hoe Een Bruiloft Te Houden Op Bora Bora

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Houden Op Bora Bora
Hoe Een Bruiloft Te Houden Op Bora Bora

Video: Hoe Een Bruiloft Te Houden Op Bora Bora

Video: Hoe Een Bruiloft Te Houden Op Bora Bora
Video: 10 DIY Garden Wedding Shower Ideas 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van twee mensen. Met haar begint het gezinsleven. Het is niet verwonderlijk dat de moderne jeugd steeds meer doordrenkt is met originele ideeën voor het houden van deze viering. Een daarvan is een bruiloft op Bora Bora.

Hoe een bruiloft te houden op Bora Bora
Hoe een bruiloft te houden op Bora Bora

Bora Bora is een klein eiland in de Stille Oceaan, informeel de "Parel van de Stille Oceaan" genoemd. Het werd ontdekt door de beroemde navigator James Cook en sindsdien wordt Bora Bora beschouwd als een van de meest romantische plekken op aarde. Dit gebied van Frans-Polynesië is al lang gespecialiseerd in bruiloften; veel hotels bieden een heel pakket aan diensten om dit feest te bestellen.

Trouweiland

Bora Bora Airport is erg klein en ligt midden in een klein rif. Iedereen die erin aankomt, ontvangt van de grenswacht een bloemblad van een bloem, dat wordt beschouwd als het nationale symbool van de staat. Het vervoer van gasten naar de hotels wordt uitgevoerd met behulp van hogesnelheidsboten.

Het is heel eenvoudig om een bruiloft te regelen, je hoeft alleen maar een van de huwelijksarrangementen te kiezen die door het hotel worden aangeboden bij het bestellen.

Het moet duidelijk zijn dat de bruiloft op Bora Bora niet helemaal echt zal zijn, er geen officieel document zal worden afgegeven en de burgerlijke staat van de jongeren hetzelfde zal blijven. Het is eerder een mooie ceremonie die een geweldige aanvulling kan zijn op de gebruikelijke huwelijksregistratie. Bovendien is iedereen vrij om het type vakantie te kiezen dat hem het meest bevalt.

Verschillende ceremonies

Hotel Bora Bora biedt bijvoorbeeld een strandhuwelijk aan in Polynesische traditie. Lokale dansers begeleiden het paar naar een schijn van een altaar. Tegelijkertijd zijn de bruidegom en de bruid gekleed in nationale kostuums of fladderende witte kleding, en een priester die van Tahiti is gekomen, zegent hen in het gezinsleven.

Een ander hotel, Intercontinental Bora Bora, maakt van deze toch al buitengewone vakantie een sprookje. Het pasgetrouwde stel wordt ondergebracht in een drijvende bungalow, bij de ingang waar ze worden begroet met een tapijt van bloemen en champagne. Het ontbijt wordt op een speciale boot bij hen bezorgd, terwijl de rest van de dag het jonge gezin bezig is met duiken, kanoën, tennis en ander actief amusement.

Officieel trouwen in Bora Bora vereist veel voorwaarden. Bijvoorbeeld verblijf in Frans-Polynesië voor minimaal 1 maand.

Zodat de jongeren het vakantiegevoel niet verlaten, tijdens de rest zullen bloemen hen overal vergezellen. Ze zijn niet alleen te vinden in woonkamers op een bed, zoals bijvoorbeeld in gewone hotels, maar zelfs in badkamers en toiletten. De houten vloer van de drijvende bungalow heeft een soort ramen waardoor je de schoonheid van de onderwaterwereld kunt bewonderen. En als je het kijken gewoon beu bent, kun je direct vanaf de veranda van het huis in het warme, zoals verse melk, water springen.

Nou, als je je plotseling verveelt, kun je een excursie maken naar het binnenland, er is ook veel interessants: plantages van fruitbomen, oude grafstenen, bossen met wilde orchideeën, maar ook bergen van buitengewone schoonheid.

Aanbevolen: