Huwelijksverjaardag 3 Jaar - Lederen Bruiloft

Huwelijksverjaardag 3 Jaar - Lederen Bruiloft
Huwelijksverjaardag 3 Jaar - Lederen Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 3 Jaar - Lederen Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 3 Jaar - Lederen Bruiloft
Video: Trouwdag/ huwelijk felicitaties 2024, Mei
Anonim

3 jaar huwelijk wordt beschouwd als een tijd van crisis, wanneer de echtgenoten al op de hoogte zijn van alle tekortkomingen van elkaar, wanneer het uiterlijk van de eerstgeborene en de verantwoordelijkheid om hem op te voeden de relatie verergert en de situatie verhoogt wanneer wrok en ontevredenheid accumuleren. Een vakantie met een rust van de dagelijkse beslommeringen en van het dagelijks leven komt goed van pas. Denk daarom niet eens na over het wel of niet vieren van een leren bruiloft. Maak zeker gebruik van het excuus en ga naar een club, café of ga een weekendje naar het bos, huur een huis in het recreatiecentrum.

Huwelijksverjaardag 3 jaar - Lederen bruiloft
Huwelijksverjaardag 3 jaar - Lederen bruiloft

Het symbool van drie jaar huwelijk is een warme plooibare huid die in vorm rekt en comfortabel wordt, maar die zorgvuldige constante zorg nodig heeft om de levensduur te verlengen. De relatie moet dus gekoesterd worden.

Tradities en rituelen:

  • Aan de vooravond van de date worden alle gebarsten en afgebroken gerechten weggegooid.
  • Overtreders worden oprecht vergeven en overtredingen worden vrijgelaten.
  • De kleding van de echtgenoten moet van leer zijn: riem, schoenen.
  • De aanwezigheid van een roggebrood is verplicht op tafel.
  • De viering moet uiterlijk om 10.00 uur beginnen om een gelukkig gezinsleven te versterken en de rijkdom te vergroten.
  • Aangezien de tweede naam van het driejarig jubileum een tarwehuwelijk is, moet u uzelf trakteren op taarten, broodjes en gebak.

Viering ceremonie

Vrienden verzamelen zich aan tafel om een leren bruiloft te vieren. Na toast en snacks slaat het paar symbolisch op een bord en verzamelt snel de stukjes. Hoe meer er zijn, hoe gelukkiger de verbintenis wacht op de jonge man en vrouw. Getuigen bereiden een amusementsprogramma en stripwedstrijden voor, organiseren dansen, karaoke. Voor welvaart in het gezin worden de helden van de gelegenheid overladen met rogge- en tarwekorrels.

Cadeaus voor 3 jaar huwelijk

Je kunt lederen producten geven: interieurartikelen, pantoffels die symbool staan voor wooncomfort, portemonnees, portemonnees, visitekaartjeshouders en allerlei handige dingen in het dagelijks leven: kleine keukenapparatuur, servies, bestek, cocktailsets voor de bar, dure alcoholische dranken drankjes, enz.

Een leren bruiloft is een tussenvakantie, maar niet minder belangrijk dan de aanstaande eerste kleine verjaardag van 5 jaar. Of u vastbesloten bent hem in liefde en harmonie of afzonderlijk te ontmoeten, hangt in de eerste plaats af van uw uithoudingsvermogen, respect voor de interesses en aspiraties van elkaar.

Aanbevolen: