Huwelijksverjaardag 40 Jaar - Robijn Bruiloft

Huwelijksverjaardag 40 Jaar - Robijn Bruiloft
Huwelijksverjaardag 40 Jaar - Robijn Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 40 Jaar - Robijn Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 40 Jaar - Robijn Bruiloft
Video: ANDRE VAN DUIN -- HET HUWELIJK 2024, April
Anonim

De ouden schreven uitgebreide magische en helende eigenschappen toe aan het symbool van de 40e verjaardag van de familie-unie, de oude robijn: het vermogen om het bloeden te stoppen, de bloeddruk te verhogen, het geheugen te behouden, de slaap te verbeteren, de algemene conditie, eetlust, kracht te geven en een optimistische kijk op de dingen. Men geloofde dat de steen kan beschermen tegen ernstige kwalen en liefdespassies kan opwekken, wat erg handig is.

Huwelijksverjaardag 40 jaar - Ruby Wedding
Huwelijksverjaardag 40 jaar - Ruby Wedding

Echtgenoten kunnen ringen uitwisselen met een robijn als teken van de kracht van banden en liefde, vooral omdat zo'n ring de drager een gevoel van vreugde kan geven, de vitaliteit kan verhogen, het geheugen kan verbeteren en mogelijk het leven kan verlengen.

De 40e huwelijksverjaardag is een uitstekende gelegenheid om het hele gezin aan de feesttafel te verzamelen, inclusief familieleden die in andere steden en landen wonen. Om dit te doen, moet u van tevoren voor hun plaatsing zorgen. Ze zullen zeker met enthousiasme op de uitnodiging reageren en zullen zich graag haasten om de helden van de dag te feliciteren. Zulke zeldzame gebeurtenissen herinneren immers aan echte waarden, bieden een kans om de wortels te verbinden, om te verenigen. Deze steun en steun van het gezin is echt van onschatbare waarde.

Het is de moeite waard om een entertainmentprogramma, muzikaal ontwerp en iemand te overwegen om toastmeester te worden, of professionele vakantieorganisatoren in te huren.

In de decoratie van de zaal voor het feest en de tafelaankleding houden ze zich aan bloedrode tinten, decoreren ze met verse bloemen, scharlaken satijnen linten, gebruiken ze borden met rode motieven.

Goede rode wijn wordt op tafel geserveerd, spelend in het licht met robijn, de gerechten zijn versierd met granaatappelpitjes, rode groenten en fruit. Een speciale plaats wordt gegeven aan het dessert - schaam je niet voor de pracht en praal in het ontwerp van de cake, laat het grandioos groot zijn en afgemat met huwelijkssymbolen, hier zal het gepast zijn.

Rood wordt ook gebruikt in de garderobe van helden van de dag.

Wat betreft geschenken, het kan een pittoresk boeket scharlaken rozen zijn, een foto geschilderd door een kunstenaar in een luxe lijst, beeldjes voor een appartement of sculpturale composities met fonteinen voor het landhuis, vouchers voor een vakantiehuis of een selectie van geschenkedities van boeken van een favoriete auteur, antieke gadgets of moderne huishoudelijke apparaten, die het leven van een niet langer jonge minnares gemakkelijker maken.

Ruby, zoals een langdurige relatie gebouwd op liefde en wederzijds respect tussen een man en een vrouw, wordt geoogst met hard werken, onderworpen aan nauwgezet snijden voordat het in de zon speelt met facetten en zich manifesteert in al zijn schoonheid.

Aanbevolen: