Huwelijksverjaardag 50 Jaar - Gouden Bruiloft

Huwelijksverjaardag 50 Jaar - Gouden Bruiloft
Huwelijksverjaardag 50 Jaar - Gouden Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 50 Jaar - Gouden Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 50 Jaar - Gouden Bruiloft
Video: Walther en Marian 50 jaar Getrouwd Gouden Huwelijk 2024, Mei
Anonim

Unieke eenheden van pasgetrouwden leven samen tot de halve eeuw verjaardag van hun leven. Dit fenomeen is zo zeldzaam dat het op zichzelf een redelijke en waardige reden is voor trots, niet alleen van de echtgenoten die de datum hebben bereikt, maar ook van hun hele gezin. Daarom worden kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen betrokken bij de voorbereiding van de viering.

Huwelijksverjaardag 50 jaar - Gouden bruiloft
Huwelijksverjaardag 50 jaar - Gouden bruiloft

In de Russische afdelingen van de burgerlijke stand wordt een speciale ceremonie gehouden die hulde brengt aan en herdenkt de loyaliteit en liefde die het paar door de jaren heen heeft gedragen, ontberingen, problemen en verliezen. In Groot-Brittannië feliciteert de koningin persoonlijk met de gouden bruiloft en stuurt ze speciale felicitaties vanuit Buckingham Palace naar langlevende echtgenoten.

Een zeldzaam voorbeeld van ongekende eenheid, penetratie in de gedachten, zielen van elkaar, de triomf van wereldse wijsheid en kracht van karakter, principes, loyaliteit wordt gedemonstreerd door de gouden bruiloft. De relatie van de echtgenoten is als een edelmetaal, even sterk, mooi en niet onderhevig aan invloeden van buitenaf.

Familieleden moeten hulde brengen aan de bijdrage aan familiewaarden die door grootouders is geleverd en een prachtig feest voor hen organiseren: kleed de pasgetrouwden met glans in witte kleding die geschikt is voor hun leeftijd, rijd op een bruiloftsstoet - in een koets of limousine, en mogelijk regel op een jacht een koninklijk feest voor alle familieleden en vrienden van de familie met een prachtige taart.

De genodigden mogen niet beknibbelen op oprechte vreugdevolle manifestaties, verrukkingen, en het paar in overvloed verse bloemen, voorwerpen van goud of verguldsel geven. Het kan een icoon zijn in een vergulde setting, een gouden herdenkingsmunt of antieke interieurartikelen.

De echtgenoten wisselen plechtig nieuwe gouden trouwringen uit, die een nieuwe fase symboliseren in een gelukkig, afgemeten leven in het huwelijk, wanneer je je geliefde al als jezelf kent en je je een leven zonder hem niet kunt voorstellen.

De kamer waarin de vakantie is gepland, is versierd met vergulde verse bloemen, linten, ballen, schalen met vergulde elementen.

Familieleden moeten gezamenlijke nummers voorbereiden met poëtische wensen van hun eigen compositie, uitvoering van liedjes, dansen. Als de gezondheid de helden van deze tijd toelaat, zullen ze misschien niet weigeren de wals van het bruidspaar te dansen tot algemene goedkeuring en tranen van genegenheid. Een diavoorstelling met een verhaal over de belangrijkste mijlpalen van het gezinsleven en een demonstratie van foto's uit albums zullen ook knallen.

Het is absoluut noodzakelijk om een professionele video-operator uit te nodigen die een unieke film over het feest kan maken voor een lange herinnering.

Aanbevolen: