Huwelijksverjaardag 2 Jaar - Papieren Bruiloft

Huwelijksverjaardag 2 Jaar - Papieren Bruiloft
Huwelijksverjaardag 2 Jaar - Papieren Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 2 Jaar - Papieren Bruiloft

Video: Huwelijksverjaardag 2 Jaar - Papieren Bruiloft
Video: ANDRE VAN DUIN -- HET HUWELIJK 2024, April
Anonim

De tweede huwelijksverjaardag is een tijd waarin jonge echtgenoten vol energie zijn, plezier en vakantie willen, graag betrokken zijn bij avonturen en geloven dat twee jaar huwelijk een serieuze mijlpaal is, het overwinnen van ondraaglijke moeilijkheden, kritische concessies en zelfopoffering. Aan de ene kant is het zo - de eerste paar jaar in het huwelijk zijn de moeilijkste en meest beslissende, het is van hen dat de gelukkige toekomst van de echtgenoten afhangt. Aan de andere kant hebben de geliefden nog wat te gaan.

Huwelijksverjaardag 2 jaar - Papieren bruiloft
Huwelijksverjaardag 2 jaar - Papieren bruiloft

Een papieren bruiloft vereist geen grootse vieringen. Het is beter om samen te komen in een kleine vrolijke vriendenkring in de datsja of op een open plek in het bos, kebab te bakken, komische wedstrijden te spelen. Voor een man en vrouw kun je papieren kronen bedenken en ze plechtig op hun hoofd hijsen, ze op geïmproviseerde tronen plaatsen - hennep, stoelen. Echtgenoten kunnen troontoespraken voor elkaar voorbereiden met een lijst van wederzijdse verdiensten of claims. Goede psychologische training om een kussengevecht te regelen of, afhankelijk van het weer, een watergevecht met douches en schoten uit waterpistolen. Het is beter om gewelddadige uitbarstingen van emoties en energie af te wisselen met rustige gezamenlijke wedstrijden waarin je de artistieke vaardigheden en fantasieën van de echtgenoten kunt laten manifesteren door hen te vragen na 10 jaar een familiezelfportret te tekenen. Bied uw gasten een notitieboekje aan waarin iedereen een felicitatie of een wens in proza of zelfs poëzie moet schrijven. En organiseer ook een teamwedstrijd om de beste afbeelding van papieren kleding te maken.

Pasgetrouwden moeten een soort symbolische traditie bedenken, of het nu gaat om het schrijven van geheime briefjes met wensen voor de toekomst en deze te begraven op een afgelegen plek die ze alleen kennen, of het maken van een knuffeldier dat alle tegenspoed, misverstanden, problemen en grieven verpersoonlijkt en het brandt.

Symbool voor de tweede verjaardag - papier zou het leidende thema in geschenken moeten zijn. Enveloppen met bankbiljetten, karikaturen van de helden van de gelegenheid, vazen en verschillende figuren voor het interieur met behulp van origami-techniek, schilderijen in quilling, boeken, fotoalbums versierd met scrapbooking …

Het maakt niet uit hoe de echtgenoten besluiten hun tweede verjaardag te vieren - met vrienden in de natuur, familieleden - thuis of op een romantische trip tete-a-tete, het belangrijkste is dat de vakantie vol oprechte goede emoties is, en er is een wens om daar niet te stoppen.

Aanbevolen: