Huwelijksverjaardag 1 Jaar - Bruiloft Afdrukken

Huwelijksverjaardag 1 Jaar - Bruiloft Afdrukken
Huwelijksverjaardag 1 Jaar - Bruiloft Afdrukken

Video: Huwelijksverjaardag 1 Jaar - Bruiloft Afdrukken

Video: Huwelijksverjaardag 1 Jaar - Bruiloft Afdrukken
Video: Presentatie DVD 1 55 jarig huwelijk Cees en Corry Haasbroek 2024, April
Anonim

De eerste mijlpaal is gepasseerd - een moeilijk, emotioneel en veelbewogen jaar hebben we samen beleefd. Maar het is te vroeg om te ontspannen, de echtgenoten klommen alleen naar de eerste trede van de ladder naar een sterk harmonieus gezin. Het symbool van het jubileum is lichte, kleurrijke chintz, die de kwetsbaarheid van banden en de helderheid van relaties belichaamt. Ze hebben nog geen serieuze gevoelstests ondergaan, voorafgaand aan een test voor de sterkte van huwelijksbanden. Zelfs kleine ruzies kunnen een kleine vlam van een jonge gezinshaard doven.

Huwelijksverjaardag 1 jaar - Bruiloft afdrukken
Huwelijksverjaardag 1 jaar - Bruiloft afdrukken

De meeste tradities van het vieren van de eerste verjaardag zijn eeuwenlang verloren gegaan, slechts één uitwisselingsritueel van chintz-zakdoeken is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven, waarop de echtgenoten eerder een knoop legden en speciale woorden uitten die de kracht van een spreuk hadden, zoals een teken van een verlangen om liefde voor vele jaren te behouden. Daarna werden de sjaals in de borst verborgen en het hele leven bij elkaar gehouden. Deze eenvoudige actie, naar de mening van de Russen, leidde tegenspoed en strijd van jonge mensen af, trok vrede, orde en begrip naar het huis.

Tegenwoordig, op de eerste verjaardag, nodigen ze meestal getuigen, naaste familieleden uit en organiseren ze een feest met wedstrijden. Ze drinken een fles champagne, opgeslagen vanaf de dag van de bruiloft. En voordat de vrouw niet alleen een elegante jurk voor zichzelf en een shirt voor haar man voor de vakantie naaide, maar ook een tafelkleed borduurde, bereidde ze een feestmaal voor de gasten. Ik moest laten zien wat voor soort minnares ze is.

Als je niet genoeg symboliek hebt om deze datum te markeren, kun je je eigen familietradities en -rituelen bedenken, voor zover de materiële kant van de kwestie dit toelaat:

  • ga voor elke nieuwe verjaardag op reis naar een land waar je nog niet bent geweest;
  • fotosessies met familiethema regelen;
  • verberg geschenken voor elkaar op afgelegen plaatsen met taken en begeleiding om ze te vinden;
  • huur een kamer in een recreatiecentrum in het bos bij de rivier en zet de telefoons uit, een tijdje weg van de bewoonde wereld;
  • plant een boom en begraaf er briefjes met wensen voor de toekomst onder;
  • samen een feestelijk diner koken, enz.

Wat betreft geschenken voor een chintz-huwelijk, wordt traditioneel elk textiel dat nodig is in het huishouden gekozen: beddengoed, handdoeken, gordijnen, servetten, tafelkleden.

Groots vieren is geen doel op zich, 1 jaar samen is geen serieuze date, daarom moet je niet te kieskeurig zijn om het te vieren. Hoeveel meer gezamenlijke jubilea zijn er nog?!

Aanbevolen: