Wat Vrienden Te Geven Voor Een Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Wat Vrienden Te Geven Voor Een Huwelijksverjaardag
Wat Vrienden Te Geven Voor Een Huwelijksverjaardag

Video: Wat Vrienden Te Geven Voor Een Huwelijksverjaardag

Video: Wat Vrienden Te Geven Voor Een Huwelijksverjaardag
Video: huwelijks verjaardag 2024, Maart
Anonim

De huwelijksverjaardag is een uitstekende gelegenheid voor naaste familieleden en vrienden van de helden van de gelegenheid om deze gebeurtenis samen te komen en te vieren in een gezellige familiale sfeer. Elke huwelijksverjaardag heeft zijn eigen naam, die zinspeelt op wat te geven. Dit vergemakkelijkt het zoeken naar een geschenk enorm en stelt u in staat om het beste cadeau te presenteren ter ere van deze feestdag.

Wat vrienden te geven voor een huwelijksverjaardag
Wat vrienden te geven voor een huwelijksverjaardag

Wat te geven voor je eerste huwelijksverjaardag?

De eerste verjaardag wordt ook wel een ginganghuwelijk genoemd. Deze naam symboliseert het feit dat de bruidszijde werd vervangen door een ander materiaal - chintz, en de draden die de echtgenoten binden zijn sterker geworden. Bovendien geeft de naam aan dat man en vrouw in de loop van dit jaar al aan elkaar gewend zijn geraakt, aangezien chintz een stof is voor alledaagse kleding.

Een jaar na de bruiloft wordt de eerste verjaardag gevierd. Meestal wordt deze dag gevierd zonder dezelfde omvang als op de trouwdag, en onder de uitgenodigde mensen zijn er meestal de beste vrienden en naaste familieleden.

Als je op de lijst staat van gasten die zijn uitgenodigd voor een chintz-huwelijk, kun je de helden van de gelegenheid het beste een textielcadeau geven. Dit kunnen beddengoed, katoenen handdoeken, spreien, tafelkleden, gordijnen en andere stoffen producten zijn.

Niemand zal je echter veroordelen, zelfs als je niets geeft, maar een ander cadeau geeft. Als er tijdens het eerste levensjaar in een jong gezin een aanvulling was, vergeet dan niet een cadeau voor de baby.

Wat te geven voor de tweede en volgende huwelijksjubilea?

De datum van twee jaar huwelijk van de echtgenoten, dat wil zeggen de tweede verjaardag, wordt een papieren bruiloft genoemd. Traditiegetrouw is het op deze dag gebruikelijk om geschenken van karton en papier te geven. De beste cadeaus voor deze vakantie zijn boeken.

Geleid door soortgelijke overwegingen, is het niet moeilijk om een cadeau te vinden voor andere data. Op de derde verjaardag, die een lederen bruiloft wordt genoemd, is het bijvoorbeeld gebruikelijk om geschenken van leer te presenteren, op de vierde (linnen bruiloft) - bloemen en linnen producten, op de vijfde (houten bruiloft) - verschillende souvenirs en hout producten. Enz.

Ideeën voor huwelijksverjaardag

Voor uw huwelijksverjaardag kunt u een ander interessant en origineel cadeau bedenken. Houd er rekening mee dat niet iedereen de traditie volgt en cadeaus geeft voor deze feestdag, gebaseerd op de naam van het jubileum. U kunt dus vrienden geven voor dit feest en huishoudelijke apparaten, souvenirs en geld en huishoudelijke artikelen.

Daarnaast zijn de volgende originele cadeaumogelijkheden geschikt voor een huwelijksjubileum:

- romantische reis;

- stripcadeau;

- diner in een restaurant voor twee;

- DIY-cadeau.

Als je de kans hebt, kun je je vrienden een vakantie in een resort of een cruise geven voor hun huwelijksverjaardag. Een meer budgetoptie zijn kaartjes voor een film, concert of club. Een mopcadeau kan als aanvulling op het hoofdgeschenk worden gegeven. Grappig versierde of grappige huishoudelijke artikelen, een origineel souvenir, een komisch portret zullen de helden van de gelegenheid zeker op hun gezicht doen glimlachen.

Als je een huwelijksjubileumcadeau aan je vrienden overhandigt, vergeet dan niet om hen een goede toast uit de grond van je hart te vertellen, en dan zal het cadeau dat je hebt gepresenteerd hen dubbel plezier geven.

Een geschenk in de vorm van een romantisch diner in een restaurant is relevant voor bijna elke huwelijksverjaardag. Hiervoor is het raadzaam om de instelling te kiezen waar de echtgenoten al voor hun huwelijk graag naartoe gingen. Voor hen zal dit een gelegenheid zijn om terug te denken aan die prachtige tijden waarin ze hartstochtelijk verliefd op elkaar waren en hun relatie nog maar net begon.

Nadat je hebt besloten om een cadeau met je eigen handen te maken, zet je je fantasie aan. Het belangrijkste is dat zo'n geschenk de eenheid van de echtgenoten en de kracht van de gezinsvereniging symboliseert.

Aanbevolen: