Wat Te Geven Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag
Wat Te Geven Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag

Video: Wat Te Geven Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag

Video: Wat Te Geven Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag
Video: 5 Vreselijke Dingen Die Je Na Een Breuk Niet Zou Moeten Doen 2024, April
Anonim

Mensen zijn precies een jaar getrouwd. In de mensen wordt zo'n datum een chintz-huwelijk genoemd. En dat betekent dat het, zoals op elke feestdag, gebruikelijk is om op deze dag cadeaus te geven.

Wat te geven voor je eerste huwelijksverjaardag
Wat te geven voor je eerste huwelijksverjaardag

Traditionele cadeaus voor een gingangbruiloft

De calico-bruiloft is niet voor niets zo genoemd. Chintz is een dun materiaal, gemakkelijk te scheuren, en het gezinsleven, in het eerste jaar, is nog maar net begonnen en heeft nog geen tijd gehad om sterker te worden. Man en vrouw wennen aan elkaar, bestuderen het karakter en de gewoonten van hun tweede helft, kleine ruzies en misverstanden komen vaak voor.

Het vieren van een chintz-huwelijk in de toekomst kan een goede traditie worden. U kunt elk jaar met uw hele gezin samenkomen.

Zoals de naam al doet vermoeden, worden chintz-geschenken gegeven voor de eerste gezinsvakantie. Het is heel symbolisch als de man zijn vrouw een geborduurde chintz-sjaal of -cape geeft. Ouders en vrienden kunnen het jonge stel bedlinnen, een zijden deken, handdoeken, tafelkleden, geborduurde zakdoeken en andere leuke dingen aanbieden. Jonge echtgenoten kunnen elkaar zelfs chintz-kleding geven: een jurk voor een vrouw en een overhemd voor een man bijvoorbeeld.

Meestal wordt in het eerste jaar van het gezinsleven een baby verwacht, dus het is gepast om een stuk chintz te doneren, zoals ze zeggen, "voor luiers".

Originele niet-standaard geschenken

Cadeaus voor de eerste huwelijksverjaardag hoeven geen "chintz" te zijn. Stap weg van gewoonten en tradities, maak een exclusief geschenk, misschien met uw eigen handen.

Een van de echtgenoten kan een collage maken, trouwfoto's of foto's die tijdens uw dates zijn gemaakt, zijn voldoende. Tijdens een feestelijk diner zult u zich de aangename momenten van uw leven herinneren, hoe u zich voorbereidde op de bruiloft en die plechtige dag waarop u man en vrouw werd.

Een gezamenlijke fotosessie van een jong gezin is een geweldig cadeau-idee. Zoals elke gewone activiteit, zal het de echtgenoten nog dichter bij elkaar brengen, een beetje afwisseling tot leven brengen en, ten slotte, gewoon entertainen. Het is geweldig als er al een kind in het gezin is verschenen, dan zal hij ook met zijn ouders deelnemen en wordt het fotograferen leuker en levendiger.

Er zullen zeker warme, vriendelijke herinneringen blijven aan de eerste huwelijksverjaardag.

Maak als cadeau een mooie en originele ansichtkaart met je eigen handen, gedecoreerd in een bruiloftsthema. Zo'n kaart kan worden gemaakt in de vorm van een hart, ringen, bloemen met dezelfde trouwfoto's. Gebruik linten, linten, kralen en strass-steentjes voor decoratie. Daarnaast kun je een stel een scrapbooking-album geven.

Welk geschenk je ook aan een getrouwd stel of aan elkaar hebt gegeven, het belangrijkste is dat het oprecht, met liefde en vanuit een zuiver hart moet zijn.

Aanbevolen: