Huwelijksverjaardag 35 Jaar - Coral Wedding

Huwelijksverjaardag 35 Jaar - Coral Wedding
Huwelijksverjaardag 35 Jaar - Coral Wedding

Video: Huwelijksverjaardag 35 Jaar - Coral Wedding

Video: Huwelijksverjaardag 35 Jaar - Coral Wedding
Video: Maarten en Linda 35 jaar 2024, April
Anonim

De 35e verjaardag van de bruiloft is een goed moment om naar de zee te zwaaien, om de gevoelens die zijn uitgedund uit gewoonte en het gewone leven op te frissen met romantiek. Geef jezelf de kans om zorgeloos te leven, met je hoofd in emoties te storten en te bezwijken voor waanzin. Kus tot je flauwvalt in de straten van de stad 's nachts, koester je in de schuimige jacuzzi bij kaarslicht, knuffel op de overwoekerde paden tijdens excursies naar het paleis en parkmonumenten, loop door de oude straten van prachtige steden, houd handen vast, dans, probeer nieuwe exotische gerechten, enz. … Kortom, het is de moeite waard om de tijd te herinneren dat de geliefden jong waren.

Huwelijksverjaardag 35 jaar - Coral Wedding
Huwelijksverjaardag 35 jaar - Coral Wedding

Het symbool van de huwelijksverjaardag is sterk koraal, dat ontstaat uit algen en stenen die na verloop van tijd overgroeid raken met kalk. Het skelet van het gezinsleven is dus opgebouwd uit gebeurtenissen, moeilijkheden, fouten, ruzies, vergeving, vertrek, terugkeer, steun, onbegrip, respect, zorg, genegenheid, overgroeid met onzichtbare banden.

Volgens de traditie die vroeger werd aangenomen, worden de echtgenoten uitgenodigd om de nacht voor de koraalbruiloft apart door te brengen in het huis van iemand anders en een pauze van elkaar te nemen, maar tegelijkertijd moeten ze het meest dierbare voor het hart, dat doet denken aan een geliefde.

Op de verjaardag presenteert de man zijn vrouw 35 scharlakenrode rozen voor elk jaar dat zij aan zij wordt doorgebracht. Familieleden en vrienden geven de helden van de gelegenheid rode dingen of alles wat met de zee te maken heeft: een cruiseticket of bootverhuur, kajakken op een turbulente bergrivier, Israëlische cosmetica op basis van Dode Zeezout, beeldjes voor het interieur of koraaljuwelen.

De 35e verjaardag van het huwelijk is geen vakantie thuis, dus het is beter om het feest over te brengen naar een restaurant, of een huis met tafels buiten op een camping te huren, de kamer in rode tinten te versieren, met een maritiem thema. U kunt een feestje bouwen op een gehuurd jacht, verkleed als matroos of piraten.

Hoeveel en wie je moet uitnodigen is een puur persoonlijke kwestie. Er zijn geen speciale vereisten voor het menu, maar aangezien de bruiloft koraal is, zijn verschillende soorten zeevruchten welkom: gegrilde vis, mosselen, kreeft, garnalen, sint-jakobsschelpen. Voor degenen die geen vis eten, overweeg vlees. Van alcoholische dranken moet u cognac inslaan, die de kracht van familiebanden personifieert.

Aan de ene kant 35 jaar samen, aan de andere kant velen - man en vrouw zijn nog steeds vitaal en actief, een geweldige tijd voor avontuur en avonturen, in ieder geval een week ter gelegenheid van het jubileum.

Aanbevolen: