Hoe Feliciteer Je Je Man Met Je Huwelijksverjaardag?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Man Met Je Huwelijksverjaardag?
Hoe Feliciteer Je Je Man Met Je Huwelijksverjaardag?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Man Met Je Huwelijksverjaardag?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Man Met Je Huwelijksverjaardag?
Video: Met stralende lach - op jullie Huwelijksverjaardag... 2024, April
Anonim

Er wordt aangenomen dat het leven van een jong gezin elk jaar saaier wordt, het dagelijks leven, klusjes die verband houden met het opvoeden van kinderen, materiële problemen beïnvloeden. Om het weer op het huwelijkssprookje van gisteren te laten lijken, kwamen mensen op het idee om huwelijksjubilea te vieren. Mooie romantische vrouwen bedenken verschillende verrassingen om hun echtgenoten te feliciteren. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen - om poëzie te componeren, bijvoorbeeld om een video te maken van gezamenlijke foto's, om een romantisch cadeau te geven. Veel belangrijker is de vorm van de presentatie. Hoe feliciteer je je man op een originele manier met zijn jubileum om die spannende huwelijksmomenten van het genieten van elkaar nog eens te herbeleven?

Hoe feliciteer je je man met je huwelijksverjaardag?
Hoe feliciteer je je man met je huwelijksverjaardag?

instructies:

Stap 1

Erotische optie

Het is geen geheim dat mannen erotische fantasieën hebben die vaak niet samenvallen met de bescheidenheid van hun vrouw. Maar voor de huwelijksverjaardag kan een uitzondering worden gemaakt. Ontmoet hem 's avonds "in volle jurk" - in prachtige witte kanten lingerie en een sluier, vergeet niet zulke belangrijke details van het beeld als haar en make-up. Laat witte rozen op tafel staan en bruiloftskaarsen branden en champagne fonkelt in de glazen. Geloof me, je man herinnert zich perfect hoe mooi je was op je trouwdag, en nieuwe aantekeningen van je afbeelding op je huwelijksverjaardag zullen zijn mening dat je de meest oogverblindende en beste vrouw ter wereld bent, alleen maar versterken.

Beeld
Beeld

Stap 2

Extreme optie

Regel een verrassing voor je geliefde: spreek af na het werk en neem hem mee de stad uit, naar de plek waar het vliegveld van een goede vliegclub ligt. Daar en kondig hem aan dat je je date zult herdenken met een parachutesprong. Bereid vooraf de tekst van je speech voor, bijvoorbeeld: “Onze bruiloft was een sprong in het onbekende. We wisten niet hoe ons leven eruit zou zien, maar we hebben deze sprong gemaakt, en nu zijn we samen, en we zijn erg gelukkig. Vandaag, op de dag van onze huwelijksverjaardag, vertrouw ik je net als drie jaar geleden (of vijf of tien - afhankelijk van hoe oud je familie is), dus ik ben klaar om opnieuw met je het onbekende in te springen. Houd er rekening mee dat deze optie alleen geschikt is voor degenen die echt niet bang zijn om deze gezamenlijke sprong te maken (of het is beter om vooraf een paar lessen van de instructeur te nemen). Andere soorten gezamenlijke extreme activiteiten zijn ook geschikt. Het gaat hier tenslotte om uw bereidheid om elk risico te nemen met uw geliefde en het tonen van uw grenzeloze vertrouwen in hem. Emoties van zo'n ongewone geschenkverklaring van liefde zullen het helderst blijven - en voor het leven.

Beeld
Beeld

Stap 3

Nostalgische optie

Een andere goede manier om je man te verrassen voor je trouwdag is om de herinneringen aan je trouwdag tot leven te brengen. Het is niet nodig om de hele ceremonie te "herspelen", de gedenkwaardige details zijn voldoende. U kunt bijvoorbeeld uw bruidstaart opnieuw bestellen en vrienden uitnodigen die te gast waren op uw bruiloft voor thee; huur een limousine en regel een reis naar gedenkwaardige plaatsen; reserveer een tafel voor twee in het restaurant waar het feest plaatsvond, enzovoort. Er zijn veel opties, en hier kan een zorgvuldig onderhouden trouwjurk, en de muziek waarop de pasgetrouwden hun eerste dans dansten en alle andere souvenirs die na deze belangrijke dag achterblijven, van pas komen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Comic "student" versie

Deze manier van feliciteren is perfect voor jonge stellen wiens herinneringen aan hun studententijd nog niet uit hun geheugen zijn verdwenen. Verander aan het begin van een romantische avond in een strikte "leraar" en verkondig plechtig aan uw echtgenoot dat hij al die tijd examens heeft afgelegd in het gezinsleven, en nu is het tijd om de balans op te maken. Verzin de namen van de disciplines die hij met succes heeft doorlopen (zoenen, kennis van de theorie van complimenten, krediet in vrouwelijke logica, elementaire huishoudelijke en budgetplanning, enzovoort). Geef uw man een recordboek met zijn foto en markeert "geslaagd", "goed", "uitstekend". Als er in het afgelopen jaar bijzonder belangrijke gebeurtenissen in uw leven hebben plaatsgevonden, kunt u uw man afzonderlijke diploma's overhandigen na voltooiing van opfriscursussen op bepaalde gebieden van het gezinsleven. De geboorte van het eerste kind kan bijvoorbeeld worden gemarkeerd met een certificaat van voltooiing van de "Young Father's Course", en de eerste ervaring met het repareren van de datsja van een schoonmoeder - een certificaat van het recht om bouwwerkzaamheden uit te voeren in gevechtsomstandigheden.

Beeld
Beeld

Stap 5

Vriendelijke optie

Als je je eerste huwelijksverjaardag hebt en de bruiloft vond plaats in het warme seizoen, nodig je man uit in het dichtstbijzijnde bospark en geef hem met de woorden "Iedereen zou een huis moeten bouwen, een zoon grootbrengen en een boom planten". een schop en een zaailing. En elke volgende verjaardag kun je naar de boom van je liefde komen, symbolische linten strikken en een wens doen om nog een jaar in liefde en harmonie te leven.

Beeld
Beeld

Stap 6

Retro-versie

Vroeger was het populair om elkaar te feliciteren via de krant. Ontdek welke publicaties uw man leest en bestel een mooie felicitatie met uw gezamenlijke foto - of een liefdesverklaring in de rubriek privéadvertenties. Zelfs als hij om de een of andere reden niet in de krant kijkt op deze dag, zullen er familieleden of vrienden zijn die toch je felicitatiebriefje zullen zien en hem erover zullen informeren. Geloof me, hij zal trots op je zijn.

Beeld
Beeld

Stap 7

Symbolische optie

De trouwdag is een startpunt voor het gezinsleven, wat betekent dat op jullie verjaardag weer een nieuw jaar van jullie samenleven begint. Je kunt het dus vieren als een nieuw jaar, met champagne, mandarijnen, cadeaus uitwisselen en wensen doen terwijl de klok slaat. Vergeet een dag lang de algemeen aanvaarde kalender en creëer thuis de sfeer van een magische wintervakantie in de mate die u wilt - u kunt het appartement versieren met kerstversieringen en traditionele nieuwjaarsgerechten voor uw gezin bereiden, of u kunt beperken jezelf aan kaarsen versierd met klatergoud of een lichtgevende guirlande en een selectie van passende muziektracks. En in plaats van een kerstboom, kun je een mirteboom in potten kopen en deze versieren. Deze groenblijvende plant met naaldbladeren lijkt qua uiterlijk op een kerstboom en wordt ook beschouwd als een symbool van eeuwige liefde, huwelijkstrouw en vrede in het gezin. Een geweldige optie voor het vieren van een huwelijksverjaardag!

Aanbevolen: