Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Valentijnsdag
Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Valentijnsdag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Valentijnsdag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Valentijnsdag
Video: IK KREEG DEZE PAKKETJES BINNEN OP VALENTIJNSDAG: ࿎ Forever Jade 2024, April
Anonim

Voor meisjes is Valentijnsdag een speciale feestdag waar ze naar uitkijken. Gefeliciteerd met deze dag zou romantisch en duizelingwekkend moeten zijn. Helaas kunnen maar weinig jongens opscheppen dat ze slim zijn in dergelijke zaken.

Hoe feliciteer je een meisje met Valentijnsdag
Hoe feliciteer je een meisje met Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

De vervulling van een verlangen, zelfs een heel klein verlangen, kan een gewone dag onvergetelijk maken. Luister naar de meisjes, en het antwoord op de vraag wat ze echt willen, komt vanzelf. Droomt je geliefde van een reis? Niemand dwingt je om dure tickets naar warme landen te kopen. Aarzel niet, ze zal het net zo waarderen om de stad uit te gaan of op de daken te wandelen.

Stap 2

Wil je geliefde beroemd worden? Feliciteer haar met een ansichtkaart van haar op een billboard in het stadscentrum. Is jouw droom een modellencarrière? Presenteer een fotosessie in een professionele studio.

Stap 3

Schijnbaar banaal op deze dag, kunnen bloemen, valentijnskaarten en snoep een meisje niet minder behagen dan een ring of een reis naar een restaurant. Het belangrijkste is dat ze niet op het laatste moment worden gekocht, maar zorgvuldig worden doordacht. Warme woorden op de kaart, precies dezelfde snoepjes die je voor de eerste date hebt gegeven en je favoriete bloemen - en er zijn geen grenzen aan vreugde.

Stap 4

Trouwens, over de eerste dates. Elk meisje zal blij zijn als ze zich realiseert dat je je herinnert waar je voor het eerst samen liep, waar je eerste kus plaatsvond. Elk paar heeft een gedenkwaardige plek. Als je er doorheen loopt, is naar je favoriete café gaan een van de beste scenario's voor Valentijnsdag.

Stap 5

Een romantische avond met kaarsen en muziek (waar dan ook - thuis of in een restaurant) is een andere goede optie.

Stap 6

Je kunt deze dag op een leuke en ongewone manier doorbrengen door een gezelschap te verzamelen dat zal bestaan uit verliefde stelletjes. Stripwedstrijden, wedstrijden, tests, grappig amusement laten geen tijd over voor verveling.

Stap 7

Voorbeelden van prijsvragen zijn te vinden op internet. De meest populaire zijn "Compose a Verse" (rijmpjes kunnen zowel serieus als komisch zijn), "Voed je geliefde" (hiervoor zijn de deelnemers geblinddoekt), "Serenades" (je zult liefdesliedjes moeten onthouden).

Stap 8

Als je klaar bent voor zo'n serieuze stap als een liefdesverklaring, is er gewoon geen betere dag. Er gaan veel kansen voor je open om de bekentenis onvergetelijk te maken. Een advertentie in de krant, een schattig briefje achtergelaten op een ongewone plaats, een hanger met een hart in een glas champagne - dit zijn niet alle opties.

Aanbevolen: