Waar Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Meisje

Inhoudsopgave:

Waar Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Meisje
Waar Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Meisje

Video: Waar Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Meisje

Video: Waar Breng Je Valentijnsdag Door Met Een Meisje
Video: Wie stuur jij veel liefs deze Valentijnsdag? 2024, Mei
Anonim

Valentijnsdag is een van de belangrijkste feestdagen voor geliefden, omdat je op dit moment je uitverkorene kunt laten zien hoeveel je van haar houdt. Nadat je hebt besloten wat je gaat geven, sta je voor de volgende taak: beslis waar je de vakantie wilt doorbrengen.

Waar breng je Valentijnsdag door met een meisje
Waar breng je Valentijnsdag door met een meisje

Noodzakelijk

  • - rood papier;
  • - rozenblaadjes;
  • - thermoskan met thee;
  • - fototoestel;
  • - bioscoop kaartjes;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

De locatie van de vakantie hangt grotendeels af van het bedrag in uw portemonnee. Maar zelfs als het er niet is, kun je deze tijd echt magisch maken.

Stap 2

14 februari is een prachtige winterdag, de natuur zelf stemt koppels tot een romantische bui. Een wandeling in het besneeuwde park zal een geweldig tijdverdrijf zijn voor geliefden. Knip harten uit rood papier, koop rozenblaadjes in een bloemistensalon - je kunt ze gebruiken om het pad van de door jou gekozen en zelfs de uitverkorene zelf te bestrooien. Speel sneeuwballen of verstoppertje, ren over verlaten paden. Zorg ervoor dat je een thermoskan met hete thee meeneemt voor een wandeling - het meisje zal je voorzichtigheid waarderen. Het zou ook leuk zijn om een camera mee te nemen voor een wandeling om elk moment van je vakantie vast te leggen.

Stap 3

Volgens westerse jeugdfilms wordt naar de bioscoop gaan of naar de ijsbaan gaan op deze dag een groot tijdverdrijf. Onthoud echter dat u niet de enige bent die er zo over denkt. Koop een paar dagen van tevoren bioscoopkaartjes en kom van tevoren naar de schaatsbaan, anders heb je misschien gewoon niet genoeg schaatsen. Als je daarna van plan bent om naar een café of restaurant te gaan om je romantische avond voort te zetten, vergeet dan niet om ook van tevoren een tafel te reserveren.

Stap 4

Als de financiën het toelaten, koop dan een van de romantische reizen die reisbureaus royaal aanbieden aan de vooravond van de vakantie. Een gezamenlijk weekend Parijs of Praag - wat is er romantischer voor een verliefd stel. Als je geen geld hebt voor een voucher, is een weekendje weg naar een sanatorium of een zomerhuisje (natuurlijk met alle voorzieningen) ook een goede optie, waar je alleen kunt zijn en even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad.

Aanbevolen: