Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Haar Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Haar Verjaardag
Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Haar Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Haar Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Met Haar Verjaardag
Video: ZE MOET HUILEN OM MIJN CADEAU VOOR HAAR VERJAARDAG 😢❤️ #2499 2024, April
Anonim

De mogelijkheid om kleine vakanties te regelen is niet voor iedereen weggelegd. Maar velen hebben minstens één keer in hun leven voor zo'n taak gestaan. De verjaardag van een relatie is een dag die belangrijk is voor geliefden, dus je moet het op de best mogelijke manier kunnen organiseren.

Hoe feliciteer je een meisje met haar verjaardag
Hoe feliciteer je een meisje met haar verjaardag

instructies:

Stap 1

Om een meisje te feliciteren met haar verjaardag, probeer van tevoren te weten te komen hoe ze over zulke dates denkt. Door indirecte vragen te stellen, met kennissen als voorbeeld, kom je erachter wat ze leuk vindt, wat ze wil en wat ze absoluut niet moet doen. In ieder geval mag u deze datum niet negeren, ook al vindt u de verjaardag zelf niet als een belangrijke gebeurtenis. Meisjes hechten hier in de regel veel belang aan en je onverschilligheid kan worden gezien als onvoldoende gepassioneerd gevoel voor haar.

Stap 2

Bepaal hoe je het jubileum gaat vieren: romantisch, praktisch, cultureel, etc. Afhankelijk hiervan kun je beginnen met het ontwikkelen van een script. Voor een romantische avond kun je bijvoorbeeld een date regelen voor een meisje op de plek waar je elkaar voor het eerst hebt ontmoet, een limousine bestellen en ermee rondrijden op alle plaatsen die belangrijk zijn voor je stel, als je wilt, een fotosessie regelen. Je kunt afsluiten met een diner in haar favoriete restaurant. Als je uitverkorene de voorkeur geeft aan praktische zaken boven romantiek, geef haar dan het geschenk waar ze al lang van gedroomd heeft. Het is natuurlijk beter als het niet te alledaags en nuchter is. Sieraden, een bontvest of cape, mooi ondergoed, parfum - dit zal haar laten zien dat je niet onverschillig staat voor haar verlangens en haar smaak en gewoonten kent.

Stap 3

Probeer het niet te overdrijven met onverwachte verrassingen. Mensen hebben de neiging om verrassingen, zij het aangename, op verschillende manieren waar te nemen, en sommige spontane situaties maken hen behoorlijk nerveus. Als je vriendin van dit type is, laat haar dan met leuke hints weten dat ze bijvoorbeeld 's avonds uit gaat. In dit geval zal ze tijd hebben om orde op zaken te stellen, en zelfs als je haar naar de ijsbaan of naar de opera brengt, zal ze er zeker van zijn dat ze er fatsoenlijk uitziet. Als je ideeën onvolmaakt blijken te zijn, wees dan niet ontmoedigd. Voor meisjes is het feit dat je je de verjaardag herinnert en hebt geprobeerd een verrassing voor haar voor te bereiden, een zeer goede reden voor een goed humeur.

Aanbevolen: