Zo Organiseer Je Je Droomhuwelijk

Inhoudsopgave:

Zo Organiseer Je Je Droomhuwelijk
Zo Organiseer Je Je Droomhuwelijk

Video: Zo Organiseer Je Je Droomhuwelijk

Video: Zo Organiseer Je Je Droomhuwelijk
Video: Hoe plan je een droom huwelijk in het buitenland 2024, Mei
Anonim

Een belangrijk moment in je leven komt eraan - je bruiloft. Wat zou het moeten zijn? Mooi, interessant, grappig, gedenkwaardig, onherhaalbaar, uniek. Alles moet perfect zijn. Hoe maak je zo'n bruiloft?

Zo organiseer je je droomhuwelijk
Zo organiseer je je droomhuwelijk

Noodzakelijk

  • - Trouwjurk;
  • - bruidegomkostuum;
  • - een mooi restaurant met een heerlijke keuken;
  • - Ballonnen;
  • - bloemen;
  • - limousine of koets;
  • - minibus;
  • - presentator;
  • - fotograaf;
  • - videograaf;
  • - visagiste;
  • - kapper.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst voor jezelf of het een themahuwelijk wordt, verenigd door een gemeenschappelijk plot, of niet. Als het een themahuwelijk is, kies dan het verhaal dat je het leukst vindt. Het kan een Assepoester-huwelijk zijn, of een gangsterhuwelijk, of een bruiloft in Amerikaanse stijl uit de jaren 50. Vergeet niet uw gasten hierover te informeren, zodat zij desgewenst hun eigen kostuums kunnen kopen.

Stap 2

Als je geen themahuwelijk wilt, bepaal dan in welke richting het feest het dichtst bij je is - in de stijl van een Russische bruiloft, met zijn leuke wedstrijden, verkleden en bruidsontvoering, of Europees - gehouden in een rustigere en elegantere stijl.

De richting van de bruiloft die u kiest, hangt af van wat voor soort trouwjurk en pak voor de bruidegom zal zijn.

Stap 3

De tweede, maar niet minder belangrijke fase in de voorbereiding is de keuze van het pand. Bedenk dat een feestzaal niet alleen mooi moet zijn, maar ook heerlijk moet koken. Overweeg de kamer op basis van het aantal uitgenodigde gasten, zodat deze niet te groot is en niet halfleeg lijkt, maar ook niet te krap, omdat het traumatisch en benauwd kan zijn.

Stap 4

Vergeet de inrichting van de kamer niet. Afhankelijk van het thema van uw bruiloft en de focus, kan de kamer worden versierd met: ballonnen en linten, bloemen en bloemenslingers, of gedrapeerd met stof.

Stap 5

In de derde stap bepaal je wat jij en je gasten die dag gaan reizen. Misschien wordt het uw auto, of u bestelt een limousine, of het wordt een koets, maar vergeet het vervoer voor gasten niet. Bestel een minibus of auto's voor hen, afhankelijk van het aantal gasten en of ze over eigen vervoer beschikken.

Stap 6

Voor een banket kiest u, afhankelijk van het thema van uw bruiloft, een gastheer of een entertainer. Hier is het de moeite waard om erop te letten dat de persoon je vertrouwen en sympathie wekt en dat zijn programma interessant voor je is.

Stap 7

Zoek een fotograaf en videograaf. Bouw voort op hun werk en feedback van andere mensen. Vergeet niet dat ze voor u de herinnering aan zo'n belangrijke gebeurtenis zullen creëren.

Stap 8

En om de look af te maken die je leuk vindt, haal je een visagist en kapper op. Om er op een bruiloft mooi uit te zien, kun je je beter wenden tot professionals in hun vakgebied, met ruime werkervaring en een passende opleiding.

Aanbevolen: