Hoe Organiseer Je Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Je Verjaardag
Hoe Organiseer Je Je Verjaardag

Video: Hoe Organiseer Je Je Verjaardag

Video: Hoe Organiseer Je Je Verjaardag
Video: MIJN 16e VERJAARDAG | Sanne Marieke 2024, April
Anonim

Om uw verjaardag tot een succes te maken, hebben alle gasten plezier en zullen ze het zich nog lang herinneren, u moet alles van tevoren regelen. Meestal wordt een verjaardag gevierd in een restaurant of café. Soms in een sauna, nog minder vaak in de natuur of op het platteland. Ongeacht waar je je verjaardag gaat vieren, er zijn dezelfde regels in zijn organisatie.

Hoe organiseer je je verjaardag
Hoe organiseer je je verjaardag

instructies:

Stap 1

Nodig een maand voor je verjaardag iedereen uit die je erop wilt zien.

Stap 2

Boek een feestzaal. Bespreek menu's en drankjes. Spreek uw wensen uit met betrekking tot de inrichting van de hal. Vier je het op het platteland of in de natuur, maak dan zelf het menu en nodig helpers uit om het te bereiden.

Stap 3

Nodig een toastmaster uit voor de viering, hij neemt alle zorgen van het culturele programma van de verjaardag op zich. Dan ben je verlost van het componeren van entertainmentscripts. Anders moet het entertainment van de gasten worden overgenomen door iemand uit je kring. Bedenk dan samen met de aangestelde toastmaster welke entertainment evenementen er geregeld kunnen worden.

Stap 4

Bereid de achtergrondmuziek voor op je avond. Schaf van tevoren schijven met uw favoriete nummers aan. Als de muziek live is, bespreek dan het repertoire dat zal klinken.

Stap 5

Bedenk wie de gasten na de maaltijd mee naar huis zal nemen.

Stap 6

Organiseer een overnachting voor bezoekende gasten.

Stap 7

Leer grappige uitspraken waarmee je op felicitaties zult reageren.

Stap 8

U kunt een accordeonist uitnodigen om liedjes in koor uit te voeren. Als je hem niet wilt uitnodigen, regel dan karaokezang.

Aanbevolen: