Hoe Organiseer Je Een Leuke Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Leuke Verjaardag
Hoe Organiseer Je Een Leuke Verjaardag

Video: Hoe Organiseer Je Een Leuke Verjaardag

Video: Hoe Organiseer Je Een Leuke Verjaardag
Video: 22 LEUKE IDEEËN VOOR EEN FEESTJE 2024, Maart
Anonim

Een verjaardag, helaas of gelukkig, gebeurt maar één keer per jaar en natuurlijk wil ik het leuk en onvergetelijk maken. Het is helemaal niet moeilijk als je vooraf goed nadenkt en wat organisatorische zaken voorziet.

Hoe organiseer je een leuke verjaardag
Hoe organiseer je een leuke verjaardag

instructies:

Stap 1

Kies een locatie voor het evenement. Een verjaardag kan plaatsvinden in een appartement, in een landhuis, in de natuur, in een café, in een buitenwijk. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten is bowlen een prima optie. Als een appartement je dierbaar is, kun je voor een kinderfeestje beter een café, natuur- of kinderclub kiezen. De ruimten in het café dienen gescheiden te zijn van andere bezoekers. Hoewel, als je maar een paar naaste mensen uitnodigt, je thuis kunt blijven.

Stap 2

Stuur een uitnodiging naar gasten. Voor kinderen kunnen uitnodigingen worden gemaakt in de vorm van een getekende ansichtkaart. Teken de uitnodigingstekst en beeld jezelf of een kind kan het doen.

Stap 3

Bedenk een script voor de vakantie. Organiseer verschillende wedstrijden, quizzen. Hun inhoud hangt af van de leeftijdscategorie van de gasten en de held van de gelegenheid. U kunt alles zelf voorbereiden of animators inschakelen die ervaring hebben met het leiden van dergelijke evenementen.

Stap 4

Bereid aanmoedigingsprijzen voor die worden uitgedeeld na het voltooien van opdrachten. Dit kunnen speciale tokens zijn, geef ze na het einde van elke competitie. Geef aan het einde van de vakantie tokenbezitters souvenirs. Als de verjaardag voor kinderen is, zorg er dan voor dat alle kinderen souvenirs krijgen.

Stap 5

Overweeg naast wedstrijden ook bord- en vloerspellen voor gasten. In het geval van een vakantie voor een volwassene kunnen het verschillende kaartspellen zijn.

Stap 6

Versier je evenementenlocatie. Als het feest binnenshuis wordt gehouden, teken dan posters met felicitaties. De teksten van felicitaties kunnen worden toegevoegd door iedereen die naar de vakantie is gekomen. Zet in het geval van een buitenevenement tafels, banken, stoelen klaar waarop gasten kunnen zitten en ontspannen. Hang overal ballonnen op. De met helium opgeblazen ballonnen kunnen vervolgens in de lucht worden losgelaten en een wens doen.

Stap 7

Als u besluit een thuisverjaardag te hebben, bestel dan de levering van levende tropische vlinders. Ze zullen ongetwijfeld alle deelnemers aan de vakantie in verrukking brengen en, met de juiste zorg, zullen ze u nog 3-4 weken verrassen.

Stap 8

Bereiden lekkernijen en drankjes voor de gasten. Grill kebab buitenshuis. Binnen - Zet diverse snacks, alcoholische en non-alcoholische dranken op tafel. Het is niet nodig om te koken, zodat de tafel breekt. U kunt een buffettafel organiseren. Voor een kinderverjaardag is het voldoende om alleen drankjes, lichte snacks en snoepjes te bereiden, die het kind tussen de spellen van de tafel kan nemen.

Aanbevolen: