Hoe Maak Je Een Leuke Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Leuke Verjaardag
Hoe Maak Je Een Leuke Verjaardag
Anonim

Ieder van ons droomt dat zijn verjaardag leuk en interessant zal zijn. Eigenlijk is alles beperkt tot het bespreken van het laatste nieuws met vrienden. Dan beginnen vrienden zich in kleine kringen met elkaar te verenigen, en nu wordt de jarige door absoluut iedereen vergeten. Om dit te voorkomen, moet u het schema van uw verjaardag diversifiëren.

Hoe maak je een leuke verjaardag
Hoe maak je een leuke verjaardag

instructies:

Stap 1

Denk aan je kindertijd toen je een paar uur in de tuin kon spelen als een groot vriendelijk gezelschap. Gebruik dit om je verjaardag te vieren - ga met je vrienden en hun kinderen naar de kinderspeelclub en speel alle simulators, beheers alle bordspellen. De opwinding van kinderen, passie, verlangen om te winnen, het vermogen om grappen te maken en een vriend te steunen - en je wist niet dat je in je hart nog steeds hetzelfde vrolijke spontane kind bent. Elke keer dat je in de buurt van deze club komt, zullen er geweldige herinneringen en een goed humeur bij je opkomen.

Stap 2

Als jij en je vrienden een gemeenschappelijke hobby of werk hebben, organiseer dan een striptoernooi in dit gebied. Als je een kok bent, regel dan een culinair duel, wanneer je verschillende gerechten uit dezelfde set producten moet maken, als de leraar - het spel "Wat? Waar? Wanneer?" met komische vragen, nou ja, absoluut iedereen, ongeacht leeftijd en beroep, zal van "grappige starts" houden.

Stap 3

De belangrijkste indicator van een uitstekende vakantiestemming is een vriendelijke lach. En wie brengt het? - clowns en goochelaars. Nodig deze tovenaars uit voor uw vakantie die vreugde en positiviteit om hen heen creëren. Laat de gasten meedoen aan alle wedstrijden en tricks, samen met de clown proberen ze het publiek aan het lachen te maken en raadsels op te lossen.

Stap 4

Als je verjaardag in een sauna is, verdwaal dan niet. Regel een gelijkspel voor forfaits en laat de verliezer, die in het zwembad is gesprongen, kwaken. Geef de beste "kikker" een symbolische prijs. Of kies vooraf muziekfragmenten over sprookjesfiguren die in het water leven of zich heerlijk voelen in de hitte. Verdeel de rollen en laat de gasten bijvoorbeeld Vodyanoy uitbeelden, die een "tinnen leven" heeft of Leeuwenwelp, die in de zon ligt.

Aanbevolen: