Hoe Maak Je Een Leuke Kinderverjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Leuke Kinderverjaardag
Hoe Maak Je Een Leuke Kinderverjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Leuke Kinderverjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Leuke Kinderverjaardag
Video: HOW TO: HET MAKEN VAN EEN VERJAARDAGSKAART | LOW BUDGET 2024, Maart
Anonim

Kinderen kijken uit naar hun verjaardag. Ze willen deze dag niet alleen veel gasten uitnodigen, prachtige cadeaus ontvangen, maar ook op een ongewone, leuke, onvergetelijke manier besteden. Daarom moet het opstellen van een draaiboek voor een kindervakantie bijzonder zorgvuldig en grondig worden aangepakt.

Hoe maak je een leuke kinderverjaardag
Hoe maak je een leuke kinderverjaardag

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst de locatie voor de vakantie. Als er zo'n mogelijkheid is, organiseer het dan buiten de stad, zodat de kinderen de kans hebben om over het terrein te rennen, te spelen en niet de hele dag in een benauwde kamer te zijn.

Stap 2

Organiseer niet zomaar een vakantie, maar een themafeest om uw kind aangenaam te verrassen. Zo kan er voor een jongen een "Cosmic Party" worden georganiseerd.

Stap 3

Maak van tevoren uitnodigingen voor de gasten van de jarige. Daarin kunt u aangeven dat de locatie van het feest een cosmodrome zal zijn en het adres aangeven. Vraag je gasten om interessante buitenaardse kostuums te maken of maak ze zelf klaar.

Stap 4

Het is wenselijk dat het geschenk het ruimtethema van deze dag voortzet. U kunt bijvoorbeeld het juiste speelgoed kopen: een raket, een astronautenbeeldje, een astronautenset, enz. Je kunt ook een boek of cd kopen met een film over buitenaardse wezens.

Stap 5

Versier de kamer op een ongebruikelijke manier. Je moet het licht dimmen, overal kleine kleurrijke lantaarns plaatsen, een poster maken met interessante informatie over de verschillende planeten. Je kunt willekeurig overal knipsels uit tijdschriften ophangen met afbeeldingen van kosmische lichamen, enz.

Stap 6

Maak ongebruikelijke groente- en fruitgerechten voor de kinderen en vertel ze wat ze in deze vorm krijgen, bijvoorbeeld op de planeet Mars. Bestel een taart met een astronautenfiguur.

Stap 7

Competities kunnen zowel creatief als sportief (buiten) zijn. U kunt bijvoorbeeld vooraf forfaits voorbereiden met taken voor kinderen en deze op verschillende plaatsen op de site verbergen. Vertel de kinderen dat de planeet Aarde in gevaar is, en alleen zij kunnen haar redden door op volgorde alles te volgen wat in de fantomen is geschreven. Bovendien kun je ze in de tijd beperken of in teams verdelen. Nadat ze één fant hebben gevonden, voldoen de jongens aan de vereiste (ze voeren een lied uit over de lucht, de zon, de ruimte of beantwoorden een vraag). Versleutel in hetzelfde fantoom de locatie van de ander. Vervolgens moeten de kinderen snel naar de plek rennen waar een andere taak is verborgen, enz.

Stap 8

Aan het einde van de avond, wanneer de kinderen moe worden van het rennen en het uitvoeren van verschillende taken, kun je hen aankondigen dat de planeet is gered en een kleine theatervoorstelling voorbereiden. Bij gebrek aan creativiteit, nodig mensen uit die het professioneel doen (er zijn momenteel veel van dergelijke voorstellen).

Stap 9

Bereid ongewone souvenirs voor gasten voor als cadeau voor actieve deelname aan wedstrijden. Laat je fantasie zien in hun ontwerp en selectie, het kan bijvoorbeeld een maansteen zijn of een exotische plant van een andere planeet.

Aanbevolen: