Weekend- En Feestdagenkalender

Weekend- En Feestdagenkalender
Weekend- En Feestdagenkalender

Video: Weekend- En Feestdagenkalender

Video: Weekend- En Feestdagenkalender
Video: Weekend Festival 2015 - (Official Aftermovie) 4K 2024, Mei
Anonim

Veel mensen in Rusland vragen zich af of het weekend van 2015 zal veranderen. Nou ja, of liever gezegd, ze zijn geïnteresseerd of het aantal vakanties in het nieuwe jaar zal toenemen. De meeste mensen willen immers meer betaalde weekenden. De weekend- en vakantiekalender 2015 helpt u bij het plannen van uw vakantie en maakt het mogelijk om van het weekend een volwaardige vakantie te maken.

Weekend- en feestdagenkalender 2015
Weekend- en feestdagenkalender 2015

De kalender van weekends en feestdagen in 2015 is samengesteld op basis van het decreet van de regering van de Russische Federatie. Het is mogelijk dat er later enkele aanpassingen in de resolutie zullen zijn, maar als ze dat doen, zullen ze vrij onbeduidend zijn.

Nieuwjaarsweekend 2015

Helaas voor velen blijft 31 december ook een doordeweekse dag. Ik zou graag willen dat de 30e en 31e vrije dagen zijn en dat de voorbereidingen voor de vakantie volledig kunnen worden ontwikkeld. Maar de regering heeft besloten om dit weekend niet te geven aan mensen met een 5-daagse werkweek. Maar het nieuwjaarsweekend duurt lang genoeg. In de weekend- en feestdagenkalender van 2015 zijn de dagen van 1 t/m 11 januari rood gemarkeerd. Aangezien deze dagen op zaterdag en zondag vallen, werd besloten deze uit te stellen tot eind januari en mei. Zaterdag 3 januari wordt verplaatst naar vrijdag 9 januari. En op 4 januari wordt het uitgesteld met een extra weekend op 4 mei.

Weekend voor 23 februari 2015

Vanaf dit jaar wordt Verdediger van het Vaderland Dag 3 hele dagen gevierd. De feestdag zelf valt op maandag. En daarnaast zijn de vrije dagen zaterdag en zondag 21 en 22 februari.

Weekend op 8 maart 2015

Dit jaar valt 8 maart op zondag. De regering van de Russische Federatie heeft besloten dat het voor deze zondagsvakantie noodzakelijk is om extra een extra vrije dag op maandag te geven. Internationale Vrouwendag kan dus gevierd worden op 7, 8 en 9 maart.

Feestdagen in mei 2015

Zoals eerder vermeld wordt de vrije dag van 4 januari 2015 uitgesteld naar 4 mei. Hierdoor duurt de vakantie 4 dagen. Van vrijdag tot en met maandag.

Op Victory Day besloot de Russische regering om 3 dagen vrij te geven. 9 mei valt in 2015 op zaterdag. En deze feestdag werd uitgesteld tot maandag. Daarom rust iedereen van 9 tot 11 mei.

Weekend 12 juni 2015

12 juni wordt een feestdag van Rusland. En de vrije dag valt op vrijdag. Het weekend wordt dus weer 3 dagen: vrijdag, zaterdag en zondag.

Weekend 4 november 2015, Nationale Dag van de Eenheid

De feestdag valt op een dag in het midden van de week - woensdag. En er werd besloten om maar één dag vrij te geven. Er is dus een vrije dag in november op woensdag 4 november.

Weekendkalender 2015

Aanbevolen: