Zo Breng Je Je Weekend Door In Moskou

Inhoudsopgave:

Zo Breng Je Je Weekend Door In Moskou
Zo Breng Je Je Weekend Door In Moskou

Video: Zo Breng Je Je Weekend Door In Moskou

Video: Zo Breng Je Je Weekend Door In Moskou
Video: Weeknd u0026 Кино (Виктор Цой) — Закрой за мной дверь (Blinding Lights) Mashup by Openlabel 2024, April
Anonim

Weekends zijn een geweldige tijd om te ontspannen. In de hoofdstad kun je honderden interessante dingen doen: maak een wandeling langs de rivier de Moskva per boot, dwaal door het stadscentrum, ontspan in het park, ga naar een theater of een museum. Het hangt allemaal alleen af van uw verlangen.

Zo breng je je weekend door in Moskou
Zo breng je je weekend door in Moskou

instructies:

Stap 1

Liefhebbers van romantiek kunnen een ritje maken op een motorschip of een riviertram langs de rivier de Moskva. Dit kunt u het beste doen in het gezelschap van uw naaste. Vanaf het riviertransport zie je de stad in een nieuw licht. Vooral nachtwandelingen langs de rivier zijn goed, dankzij de prachtige decoratieve verlichting zien de oevers er fantastisch uit. Of koop kaartjes voor een nachtbustour door de stad, een geweldige manier om Moskou met een frisse blik te bekijken.

Stap 2

Parken in Moskou zijn perfect voor gezinnen. Bitsevsky Park, Kolomenskoye, Tsaritsyno, Sokolniki bieden een breed scala aan entertainment. Hier kunt u wandelen, attracties rijden, een pauze nemen van de drukte tussen bloembedden, fonteinen en bossen. In stadsparken kun je het stadslawaai vergeten. In de winter kun je er skiën of schaatsen, en in de zomer kun je picknicken in de open lucht.

Stap 3

Kunstliefhebbers kunnen een deel van het weekend doorbrengen in de musea van de hoofdstad. Als je van klassieke schilderkunst houdt, neem dan een kijkje in de Tretyakov-galerij, als je de voorkeur geeft aan avant-garde - in Winzavod. Liefhebbers van ongewone musea zullen ongetwijfeld het Chocolademuseum interessant vinden, waar je niet alleen de geschiedenis van chocolade leert kennen, maar ook het proces van het maken van snoepjes kunt bekijken en proeven.

Stap 4

Bij slecht weer kan het heel aangenaam zijn om in een schattig restaurant te zitten. Er zijn veel ketens en veel unieke kunstcafés in de stad. Onder de laatste moet worden opgemerkt "Cappuccino", hier bestaan luxueuze interieurs en muurschilderingen naast bijna thuiscomfort, het menu bevat Russische, Italiaanse en Europese keukens en meer dan een dozijn soorten koffie.

Stap 5

Liefhebbers van actieve recreatie kunnen de talrijke overdekte ijsbanen van de stad, die het hele jaar door in bedrijf zijn, de rollerdromes en bowlingclubs waar u zich kunt vermaken met vrienden, interessant vinden.

Aanbevolen: