Hoe Breng Je Een Weekend Door In Krasnojarsk

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Weekend Door In Krasnojarsk
Hoe Breng Je Een Weekend Door In Krasnojarsk

Video: Hoe Breng Je Een Weekend Door In Krasnojarsk

Video: Hoe Breng Je Een Weekend Door In Krasnojarsk
Video: Weekend London 2024, April
Anonim

Weinig mensen weten dat het niet alleen nodig is om te kunnen werken, maar ook om te kunnen rusten. Goed georganiseerde vrije tijd in het weekend helpt een persoon kracht en indrukken op te doen voor een nieuwe werkweek. Bepaalde steden, bijvoorbeeld in Krasnojarsk, hebben hun eigen bijzonderheden bij het organiseren van recreatie.

Hoe breng je een weekend door in Krasnojarsk
Hoe breng je een weekend door in Krasnojarsk

instructies:

Stap 1

Bepaal zelf hoe en met wie je het weekend wilt doorbrengen. De keuze van evenementen hangt hiervan af. Als u bijvoorbeeld tijd met uw gezin gaat doorbrengen, overweeg dan om de tijd voor iedereen leuk te maken.

Stap 2

Als je wilt ontspannen in de natuur, bezoek dan een van de stadsparken, bijvoorbeeld Central Park. Dit is een interessante plek voor zowel volwassenen als kinderen - daar kunt u veilig langs de paden wandelen of attracties rijden, bijvoorbeeld op de kindertrein, maar alleen in de zomer. In de winter wordt er een ijsbaan georganiseerd in het park. U kunt ook deelnemen aan de natuur door een bezoek te brengen aan de Krasnoyarsk Zoo. Dit is een van de grootste dergelijke instellingen in Siberië.

Stap 3

Een andere plek voor openluchtrecreatie is het Stolby-reservaat. Daar zie je zeldzame planten, dieren in het wild, evenals rotsen - de zogenaamde "pilaren", waaraan het reservaat zijn naam dankt.

Stap 4

Voor liefhebbers van wintersport is rust in het skigebied "Bobrovy Log", dat midden in de stad ligt, geschikt. Er is een mogelijkheid om te gaan skiën en skiën, schaatsen, snowboarden.

Stap 5

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en cultuur, bezoek dan het museum. Zelfs als u al goed bekend bent met de permanente exposities van het Krasnoyarsk Museum of Local History and Art, kunt u een van de regelmatig georganiseerde speciale tentoonstellingen bezoeken. Daarnaast zijn er nog minder bekende, maar niet minder interessante musea, zoals het Surikov Estate Museum of het Literair Museum.

Stap 6

Een ander interessant type recreatie kan een reis naar het theater zijn. Verschillende soorten van deze kunst zijn vertegenwoordigd in Krasnoyarsk - ballet, opera, drama, operette. Naast voorstellingen uit het hoofdrepertoire kun je ook rondleidingen bijwonen van diverse theatergezelschappen uit het hele land.

Stap 7

Zoals in elke grote Russische stad zijn er in Krasnoyarsk bijvoorbeeld veel bioscopen, zoals "Kinomax-planet" en "Dom Kino". Daarin kun je niet alleen de nieuwste Hollywood-cinematografie bekijken, maar ook verschillende retrospectieven en auteursfilms.

Aanbevolen: