Hoe Breng Je Een Weekend Door Op Het Platteland?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Weekend Door Op Het Platteland?
Hoe Breng Je Een Weekend Door Op Het Platteland?

Video: Hoe Breng Je Een Weekend Door Op Het Platteland?

Video: Hoe Breng Je Een Weekend Door Op Het Platteland?
Video: Webinar Veilig genieten van de zomer 2024, April
Anonim

Veel mensen associëren weekenden in de datsja met arbeid - groenten planten, bedden wieden, het territorium schoonmaken. Maar als je je fantasie laat zien, kan een zomerhuisje in de frisse lucht het meest geliefde worden voor alle gezinsleden, omdat het veel vreugde en nieuwe indrukken zal geven.

Hoe breng je een weekend door op het platteland?
Hoe breng je een weekend door op het platteland?

instructies:

Stap 1

Zelfs als je vastbesloten bent om te werken, organiseer dan een wedstrijd voor het schoonste onkruidbed of de snelste aardappelen. Het belangrijkste is om deze tuinierplicht niet als een plicht te presenteren, maar als een interessante wedstrijd om kracht en behendigheid. Of misschien plant elk gezinslid dit jaar zijn eigen persoonlijke tuinbed met de groenten, bloemen of bessen die hij wil, en zorgt hij ervoor. Laat de eigenaar van de meest verzorgde en meest productieve tuin van jou een symbolisch diploma of prijs in ontvangst nemen.

Stap 2

Als er een zandbak bij de datsja is, en je hebt vrije tijd om de bedden te wieden, bouw dan een zandkasteel of een paar interessante eenvoudige figuren met de kinderen. Dit ontwikkelt de verbeelding, de motoriek van kinderen, draagt bij aan de toenadering van alle gezinsleden. Bedenk samen de geschiedenis van het kasteel, wie er op welk moment zou wonen. Maak een foto van je creatie en hang de foto van je huis op een prominente plek.

Stap 3

Als u besluit vrienden en familieleden uit te nodigen voor een barbecue, regel dan een proeverij van verschillende soorten van dit heerlijke vleesgerecht. Er zijn veel recepten voor het weken van vlees - in kefir, met azijn of mosterd, met toevoeging van kiwi en tomatensap. Bied je vrienden verschillende opties voor barbecue aan, en je kiest het meest succesvolle recept en verras je vrienden.

Stap 4

Als er een badhuis in het land is, regel dan een baddag volgens alle regels. Verhit een hete oven, bereid verse berken- of eikenbezems en ga stomen. Drink tussen de bezoeken aan het stoombad door aromatische thee gemaakt van kruiden, die overigens ook in uw zomerhuisje kunnen worden verbouwd - munt-, citroenmelisse-, kersen- of krentenblaadjes. Maak zelfgemaakte huidverzorgingsproducten zoals maskers en scrubs en breng deze tussendoor op je huid aan. Je zult zien, de poriën worden gereinigd, de huid wordt gladgestreken, ze wordt elastisch, mooi en zacht, je voelt je uitgerust en vol energie. In het badhuis kunt u volledig ontspannen na hard werken op de site, en de volgende keer keert u met plezier terug naar de datsja.

Aanbevolen: