Hoe Zeilers Te Feliciteren Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?

Inhoudsopgave:

Hoe Zeilers Te Feliciteren Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?
Hoe Zeilers Te Feliciteren Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?

Video: Hoe Zeilers Te Feliciteren Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?

Video: Hoe Zeilers Te Feliciteren Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?
Video: MUF2020/ Жилье для Сингапура. Как сделать город более счастливым и инклюзивным? 2024, April
Anonim

Dag van de Zwarte Zeevloot is een jaarlijkse feestdag die gevierd wordt op 13 mei. Het was op deze dag in 1783 dat 11 schepen van de Azov-vloot de baai in het zuidwestelijke deel van het Krim-schiereiland binnenkwamen, volgens het decreet van Catharina II, waarmee de basis werd gelegd voor de Zwarte Zee-vloot.

Hoe zeilers te feliciteren met de Dag van de Zwarte Zeevloot?
Hoe zeilers te feliciteren met de Dag van de Zwarte Zeevloot?

instructies:

Stap 1

De Dag van de Zwarte Zeevloot is een belangrijke feestdag, dus felicitaties aan de zeilers worden gedaan op staatsniveau. Op de pleinen vinden concerten plaats met optredens van populaire popsterren en lokale bands. Het stadsbestuur en de hogere rangen van de vloot feliciteren hun ondergeschikten met hun professionele vakantie, en onderscheidingen worden uitgereikt aan degenen die zich op deze dag hebben onderscheiden.

Stap 2

Het stadsbestuur organiseert op deze dag graag interessante evenementen die de helden van de vakantie, inwoners en gasten van de stad kunnen plezieren. Als je een creatief persoon bent, kun je de zeilers feliciteren door een persoonlijke fototentoonstelling of een tentoonstelling van schilderijen gewijd aan de vloot te creëren, door deel te nemen aan een dans- of zangwedstrijd. Uw creativiteit zal veel mensen die naar de vakantie kwamen kijken in verrukking brengen.

Stap 3

Feliciteer landgenoten met hun vakantie door in een speciaal programma uw wensen op radio of televisie door te geven. Zeg een paar warme woorden voor de vertegenwoordigers van de vloot, kies een lied dat bij je felicitaties past. Houd er rekening mee dat als felicitatieprogramma's op de radio meestal gratis felicitaties accepteren, deze service op televisie wordt betaald.

Stap 4

Om een groot publiek te bereiken kunt u de zeilers ook feliciteren via de plaatselijke krant. In gedrukte media die advertenties publiceren, wordt een adres geschreven waarnaar lezers hun notities kunnen sturen. Stel een felicitatie samen in vers of proza, stuur het naar de krant en mensen die familie zijn van de feestdag kunnen het lezen.

Stap 5

Dag van de Zwarte Zeevloot is niet alleen een feestdag van de matrozen zelf, maar ook van hun vrouwen en moeders, die geduldig op hun mannen wachten en standvastig het verdriet van de scheiding verdragen. Het is dankzij hen dat zeilers elke keer de kracht hebben om de zee op te gaan. Vergeet niet deze vrouwen te feliciteren, wier werk zo belangrijk en zo onopvallend is. Als er zulke dames onder je vrienden zijn, geef ze die dag dan gewoon bloemen.

Aanbevolen: