Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Verkeerspolitie

Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Verkeerspolitie
Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Verkeerspolitie

Video: Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Verkeerspolitie

Video: Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Verkeerspolitie
Video: Chauffeurs in Rusland overtreden de verkeersregels. Een gevecht op de weg. 2024, April
Anonim

De dag van de verkeerspolitie (verkeerspolitie) wordt elk jaar op 3 juli gevierd. Het was op deze dag in 1936 dat de Raad van Volkscommissarissen het reglement goedkeurde, van waaruit de vorming van de Staatsautomobielinspectie begon.

Hoe te feliciteren met de Dag van de verkeerspolitie
Hoe te feliciteren met de Dag van de verkeerspolitie

De verkeerspolitiedag is niet alleen geliefd bij de medewerkers van deze organisatie, maar ook bij de chauffeurs, aangezien er op 3 juli bij een niet al te ernstige overtreding van de verkeersregels een vrij grote kans is om een boete te ontlopen door uit te stappen met een mondelinge waarschuwing. Verkeerspolitieagenten zijn in een goed humeur, wat ook van invloed is op de statistieken van overtredingen - op deze dag zijn dat er veel minder.

Op hun beroepsvakantie krijgen verkeersagenten felicitaties van familie, vrienden en collega's. De meeste zijn van hetzelfde type, dus iemand die niet alleen warme woorden wil uiten, maar echt iets aardigs voor een persoon wil doen, zal zijn woorden in een ongebruikelijke vorm moeten kleden. Je kunt bijvoorbeeld in poëtische vorm feliciteren door de woorden op een ansichtkaart te schrijven. Moderne communicatiemiddelen stellen u in staat een poëtische boodschap en via sms te versturen.

De tekst van de felicitatie kun je het beste zelf samenstellen, waarbij het wel nodig is om er bepaalde elementen aan toe te voegen die ondubbelzinnig aangeven wie de felicitatie is. Het kan zowel voor- als achternaam zijn, en bijnamen, karakteristieke kenmerken van het uiterlijk, enz. Het gedicht zelf kan op een grappende manier worden geschreven. Het is alleen belangrijk om een gevoel voor tact te behouden, zodat de persoon om de grap lacht, maar niet aanstoot neemt. Als meerdere mensen tegelijk feliciteren - bijvoorbeeld collega's op het werk, kan aan elk van hen één kwatrijn worden gewijd. Als je het leest, zal iedereen oprecht lachen - op voorwaarde dat de tekst echt grappig en geestig is.

Als je denkt dat je geen talent hebt voor versificatie, zoek dan op internet naar de regels die je nodig hebt. De uitgestrektheid van het netwerk is rijk aan gedichten over dit onderwerp, je zult zeker iets geschikts vinden. Ga bijvoorbeeld naar de pagina "SMS gefeliciteerd met de Dag van de Verkeerspolitie". Daarop kun je niet alleen een gedicht oppakken, maar ook meteen opsturen naar de geadresseerde. Er is ook een mogelijkheid om felicitaties met een grappige stem naar een specifieke telefoon te sturen, kijk hiervoor op de site "SMS gefeliciteerd". Als je serieuzere tekst wilt oppikken, kijk dan eens naar de bron Funcalls. Er staat een redelijk goede selectie felicitaties in die je meteen kunt versturen.

Aanbevolen: