Hoe De Dag Van De Ecoloog Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van De Ecoloog Te Feliciteren?
Hoe De Dag Van De Ecoloog Te Feliciteren?

Video: Hoe De Dag Van De Ecoloog Te Feliciteren?

Video: Hoe De Dag Van De Ecoloog Te Feliciteren?
Video: KRABOT bouwde een boot Roblox. Hoe maak je een robot te bouwen in Build a boat? 2024, April
Anonim

De Dag van de Ecoloog in Rusland wordt gevierd op 21 juni. Dit is een van de jongste Russische feestdagen. Het is in 2007 geïnstalleerd. Het wordt niet alleen gevierd door experts die professioneel betrokken zijn bij milieubescherming, maar ook door mensen die gewoon van de natuur houden en haar schoonheid waarderen.

Op de ansichtkaart kunnen dieren of planten worden afgebeeld
Op de ansichtkaart kunnen dieren of planten worden afgebeeld

Wie wil je feliciteren?

U kunt de Dag van de Ecoloog op dezelfde manier feliciteren als met elke andere feestdag. Niets verhindert bijvoorbeeld het versturen van ansichtkaarten. Toegegeven, papieren ansichtkaarten op de dag van de ecoloog zijn nog steeds zelden te koop, maar je kunt ze zelf maken. Kies een geschikte foto, verwerk deze in een grafische editor, bedek de inscriptie "Happy ecologist's day!" of "Gefeliciteerd met de Dag van de Ecoloog", print op dik papier. U kunt de ansichtkaart niet printen, maar verzenden per e-mail of via een privébericht op sociale netwerken.

Voor een ansichtkaart, een landschap, een afbeelding van een dier of plant is geschikt.

Thematisch programma

Ecologist Day is een zeer geschikte manier om over milieukwesties te praten. U kunt de lokale radio of televisie bellen, vragen om een nieuwsbericht te maken over de milieuproblemen van uw regio en tegelijkertijd alle inwoners feliciteren die geïnteresseerd zijn in deze problemen. Je kunt voorstellen om voor deze dag een artikel te schrijven over een milieuorganisatie of over een van haar activisten. Dit zal ook een grote felicitatie zijn.

Ondanks dat de media veel aandacht besteden aan milieukwesties, is het soms nodig om stil te staan bij de Dag van de Ecoloog.

Zaterdag en concert

U kunt deze feestdag ook vieren met verschillende acties. Organiseer bijvoorbeeld een opruimactie in het dichtstbijzijnde bospark of waterbeschermingsgebied. Het is beter om de lokale administratie en hulpprogramma's op de hoogte te stellen van de aanstaande actie, aangezien u natuurlijk op de een of andere manier het verzamelde afval moet verwijderen. Vergeet niet te onderhandelen over inventaris, plastic zakken en handschoenen. Na de opruiming kunt u dankzij de inspanningen van lokale groepen of genodigden een concert houden, waarmee u niet alleen de deelnemers aan de opruiming feliciteerd, maar ook iedereen die dat wenst. Milieucampagnes kunnen trouwens heel verschillend zijn, van het inzamelen van plastic flessen tot het uitdelen van milieufolders.

Conferentie- en milieulezingen

Een milieuconferentie kan worden getimed om samen te vallen met deze dag. Het moet natuurlijk wel een paar maanden voor de opening bekend worden gemaakt. Denk na over het onderwerp en de reeks onderwerpen die u wilt bespreken. U kunt een conferentie houden in de bibliotheek, de aula van de school, het recreatiecentrum en zelfs in een tentenkamp, aangezien het in de zomer gebeurt.

Denk aan decoratie. U kunt bijvoorbeeld een banner maken waarop u de naam van de conferentie schrijft, waar deze aan is gewijd, de tijd en plaats van de conferentie. Het is gepast om het publiek aan het begin of aan het einde van het evenement te feliciteren.

Aanbevolen: