Hoe Een Vrouw Te Feliciteren Met De Dag Van De Grenswacht

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vrouw Te Feliciteren Met De Dag Van De Grenswacht
Hoe Een Vrouw Te Feliciteren Met De Dag Van De Grenswacht

Video: Hoe Een Vrouw Te Feliciteren Met De Dag Van De Grenswacht

Video: Hoe Een Vrouw Te Feliciteren Met De Dag Van De Grenswacht
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Op 28 mei wordt de professionele feestdag gevierd door mensen die aan de grenzen van de Russische Federatie dienen. Grenswachtdag wordt erkend als de op een na grootste militaire feestdag in Rusland. Het is al een traditie geworden om liedjes te horen en halfnaakte jongeren te zien baden in fonteinen, met een rood-groene vlag met het wapen van het land stevig vast. Maar Border Guard Day is niet puur mannelijk. Militaire vrouwen moeten ook worden gefeliciteerd.

Hoe een vrouw te feliciteren met de dag van de grenswacht
Hoe een vrouw te feliciteren met de dag van de grenswacht

Noodzakelijk

  • - Ballonnen;
  • - snoepjes;
  • - teksten met wensen;
  • - computer en printer;
  • - kleine souvenirs;
  • - boeket bloemen.

instructies:

Stap 1

Het lijkt erop dat de vrouwelijke grenswacht een streng en niet-glimlachend persoon is, voor wie het eng is om te benaderen. Maar dit is helemaal niet het geval. Allereerst is ze een zachtaardige, aanhankelijke en charmante vertegenwoordiger van het schone geslacht, die een moeilijk, "mannelijk" beroep heeft gekozen. Begin de vakantie 's ochtends: schenk haar een prachtig boeket bloemen.

Stap 2

Koop ballonnen in verschillende kleuren om een vrouw te feliciteren met de dag van de grenswacht. Schrijf op elk van hen een wens, schrijf je in als er een verrassing wordt georganiseerd vanuit het hele team. Zo'n ongewone felicitatie zal nog lang in haar geheugen blijven.

Stap 3

Koop wat ansichtkaarten en dozen chocolaatjes. Plaats ze op de meest onverwachte plekken op haar pad. Schrijf op elke ansichtkaart een kleine wens, een kwatrijn. Ze zijn online te vinden of in gescripte en felicitatieboeken. Het is niet nodig om ons te concentreren op de militaire sfeer. Het is beter om de verdiensten van de grenswachtvrouw zelf te prijzen, om de eigenschappen te markeren die je echt leuk vindt.

Stap 4

Als je een vrouw in je omgeving wilt feliciteren op grenswachtdag, nodig haar dan uit in een restaurant. Informeer zeker van tevoren over de uitgang, bestel een taxi. Bereid een boeket bloemen en symbolische souvenirs voor. Verpak geschenken in een vakantietas - decoratie speelt een zeer belangrijke rol bij een geschenk.

Stap 5

Soms, op haar professionele vakantie, moet een vrouwelijke grenswachter dienen. Als de datum op een werkdag valt, bereid dan thuis een feestelijk diner voor uw favoriete aankomst. Serveer de tafel mooi, bereid heerlijke maaltijden en drankjes. Ontmoet haar vanaf haar werk per taxi of auto - na een dag hard werken zal ze erg blij zijn met uw aandacht.

Stap 6

Vergeet niet om de professionele vakantie van de vrouwelijke grenswachter te onthouden. Bereid indien mogelijk uw felicitaties van tevoren voor, zodat u zich niet op het laatste moment hoeft te haasten en niet bang hoeft te zijn om iets te vergeten. Als je weinig tijd hebt, regel dan de bezorging van bloemen en cadeaus op het werk of thuis met behulp van de diensten van een speciaal bedrijf.

Aanbevolen: