Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Bouwer

Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Bouwer
Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Bouwer

Video: Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Bouwer

Video: Hoe Te Feliciteren Met De Dag Van De Bouwer
Video: Plastic hellingen op het balkonblok 2024, April
Anonim

Het aangezicht van onze planeet verandert dankzij het creatieve werk van de bouwers. Dankzij hen zijn er nieuwe werkplekken in fabrieken in aanbouw en nieuwe woningen in gebouwen in aanbouw. En als uw vrienden, familieleden of uzelf in de gelederen van de bouwers staan, dan moet u gewoon een geweldige datum vieren - een professionele vakantie.

Hoe te feliciteren met de Dag van de Bouwer
Hoe te feliciteren met de Dag van de Bouwer

Russen en burgers van vier andere landen in de post-Sovjet-ruimte vieren de tweede zondag van augustus als Dag van de Bouwer. De traditie werd geboren in 1956. De helden van de gelegenheid zijn onder meer een zeer brede lijst van specialiteiten die in de bouw worden gebruikt: ontwerpers, architecten, stukadoors, schilders, ingenieurs en vele andere werknemers van bouworganisaties. Het komt voor dat de redenen voor professionele vieringen worden gedupliceerd. In de bovenstaande lijst met bouwspecialiteiten zijn er bijvoorbeeld architecten die al 2 vakanties hebben, en zelfs wereldwijd, - 1 juli (Architectuurdag) en de eerste maandag in oktober. Maar het zal nooit overbodig zijn om op deze manier naaste mensen of vrienden eraan te herinneren dat ze geliefd zijn. Gebruik elke gelegenheid voor goede wensen.

Als uw gerespecteerde huisgenoot een professionele vakantie heeft, onthoud dit dan wanneer u elkaar ontmoet. Zelfs als de vakantie net voor de deur staat of, omgekeerd, net is verstreken, zijn felicitaties op hun plaats. Vrienden zijn een andere zaak: het is noodzakelijk om tijdig te feliciteren, nadat je van tevoren hebt overwogen wat je moet geven.

Dure cadeaus zijn niet nodig, originaliteit en originaliteit zijn nodig. Bel vanaf een anoniem nummer en bedankt voor de prachtige accommodatie namens de nieuwe kolonist die het appartement in het huis waar de kameraad werkte, betrok. Een vriendelijke en geestige grap zal worden gezien als een duur geschenk en zal lang worden herinnerd. Koop een bouwhelm uit de winkel en ontwerp hem zelf: schilder, teken of schrijf er iets origineels op. Stel een sms op en stuur deze, teken en presenteer een poster aan de muur, het belangrijkste - vergeet de datum niet.

Alles waar je vrienden blij van worden, is ook geschikt voor dierbaren. Dek een feesttafel met een gebouwthema. Simuleer bijvoorbeeld het snijden van een cake met een troffel en maak de cake zelf in de vorm van een meetlint, een fragment van metselwerk, enz. Je kunt een korte video van fragmenten van werk monteren met een humoristische show. Voor een persoon van de oudere generatie is een muurkrant met foto's, tekeningen, misschien krantenknipsels uit het familiearchief geschikt. Lijm de opgeslagen originelen in geen geval, maak fotokopieën. Schrijf nieuwe gedichten over bouwers op een beroemd en favoriet deuntje, zing samen een nieuw lied. Dezelfde ideeën zullen werken voor bedrijfsfeesten. Het belangrijkste is om je met heel je hart voor te bereiden op de vakantie.

Aanbevolen: