Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?
Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?

Video: Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?

Video: Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Zwarte Zeevloot?
Video: Dalen's Closet | Vox Machina One-Shot 2024, Maart
Anonim

De Zwarte Zeevloot verscheen bij decreet van Catharina II, na de annexatie van de Krim bij Rusland. Tegelijkertijd werd de naam Sevastopol uitgevonden, wat "majestueus" betekent. Het is niet voor niets dat het Huis van Officieren van deze stad wordt beschouwd als de leidende instelling voor cultuur en vrije tijd van de Zwarte Zeevloot. Daar kunt u ideeën zoeken voor een goede felicitatie met de thematische vakantie.

Hoe feliciteer je met de Dag van de Zwarte Zeevloot?
Hoe feliciteer je met de Dag van de Zwarte Zeevloot?

instructies:

Stap 1

Koop indien mogelijk opnames van het mannelijke vocale ensemble van Sevastopol "Sea Soul", het kamerkoor "Madrigal", de ensembles "Voice of Russia" en "Andreevsky Flag". Ze voeren werken uit waar vooral zeelieden dol op zijn. Neem het geluid van dergelijke liedjes op in het felicitatieprogramma.

Stap 2

Ga naar plaatselijke bibliotheken en haal mariene literatuur op. Het kunnen zowel kunstwerken zijn als boeken met schilderijen van kunstenaars die schepen en de zee uitbeelden. Neem ook fragmenten uit gedichten, verhalen op in het felicitatieprogramma. Vraag de persoon voor wie de vakantie is geregeld om commentaar te geven op de foto's en verhalen uit hun leven te vertellen. De matroos zal op deze dag in de schijnwerpers staan, en dit zal de beste felicitatie voor hem zijn.

Stap 3

Gebruik de talenten van familie en vrienden. Spreek af dat iedereen met een nummer komt lunchen. Er is vast wel iemand die gitaar kan spelen of een couplet prachtig kan vertellen.

Stap 4

Bereid ter ere van de speciale dag een "zee" lunch - vissoep en echte marine-achtige pasta. Versier salades en taarten in een nautische stijl. Koop voor een verfrissende look een blauw-wit tafelkleed en schelpenservetten. Span slingers met vlaggen door de kamer en plaats foto's van patrijspoorten langs de muren. Nodig de aanwezigen uit om geïmproviseerde petten en matrozenkragen te dragen. Dit zal een sfeer creëren die geschikt is voor de vakantie, en wensen zullen hartelijker klinken.

Stap 5

De persoon die je feliciteert, heeft misschien niet de rang van kapitein, maar kondig ter ere van zo'n dag aan dat het team zich heeft verzameld dat hem als commandant van het schip heeft gekozen. Laat hem de humor en vindingrijkheid van de matrozen testen in de rol van de aanwezigen. Doe eventueel aan sport - touwtrekken, hardlopen, duiken, enz. De kapitein kan zowel jurylid zijn als deelnemer aan wedstrijden.

Aanbevolen: