Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Luchtlandingstroepen

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Luchtlandingstroepen
Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Luchtlandingstroepen

Video: Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Luchtlandingstroepen

Video: Hoe Feliciteer Je Met De Dag Van De Luchtlandingstroepen
Video: Anke Buckinx: Doe mee en feliciteer Vincent Kompany 2024, Maart
Anonim

Day of the Airborne Forces wordt jaarlijks gevierd op 2 augustus en is een professionele feestdag van actieve en voormalige militairen van de Airborne Forces. In veel steden worden in verband met de vieringen parachutistendemonstraties, concerten, acties, festiviteiten georganiseerd. Als iemand van uw familie of vrienden in deze troepen heeft gediend of dienst doet, zal hij vooral blij zijn met uw felicitaties.

Hoe feliciteer je met de Dag van de Luchtlandingstroepen
Hoe feliciteer je met de Dag van de Luchtlandingstroepen

instructies:

Stap 1

Feliciteer je collega's. Schrijf een felicitatieboekje. Het is gemakkelijk te doen: druk op een kleurenprinter een afbeelding af die is gekoppeld aan de parachutistentroepen en felicitatiegedichten aan de parachutist. Ook als er geen drukker aan het werk is, kan gefeliciteerd worden door de afbeelding op papier te plakken en de tekst met de hand in kalligrafisch handschrift te schrijven. De chef kan een souvenir krijgen, op de een of andere manier gerelateerd aan het thema van de vakantie: een schijf met een film over parachutisten, een landingsmes, een fles, enz.

Stap 2

Feliciteer je geliefde man op de dag van de Airborne Forces. Voor een man is het belangrijk wanneer naaste mensen hun bijdrage aan de verdediging van het moederland erkennen, en voor een parachutist is het dubbel belangrijk, omdat hij trots is op zijn dienst in de troepen van "oom Vasya". Geef hem op deze dag meer aandacht dan normaal. Denk goed na over wat je je geliefde gaat geven. Het is wenselijk dat het heden nuttig en functioneel is en niet alleen overeenkomt met het onderwerp van de luchtlandingstroepen, maar ook met de hobby's van de begiftigde. Zelfs als je geen cadeau vindt dat aan beide voorwaarden voldoet, koop dan gewoon iets goeds. En graveer vervolgens felicitaties aan de parachutist of verpak het in cadeauverpakking die past bij het thema van de vakantie.

Stap 3

Feliciteer je parachutistenvrienden. Een uitstekend cadeau zou zijn om ze uit te nodigen in een café, bar of club. U kunt het banket uit uw zak betalen of aanbieden om aan alle deelnemers mee te betalen. Wees voorzichtig met alcohol. Meestal, op de dag van de Airborne Forces, drinken veel feestvierders alcohol en wordt het feest te stormachtig. Vaak bederven dronkaards de indruk van de vakantie voor anderen, en heel vaak - het feest eindigt op het politiebureau.

Stap 4

Een bezoek aan een sportclub kan een uitstekend cadeau zijn voor een groep vrienden. Bijvoorbeeld een paintball. Een collectief paintballspel zal voormalige parachutisten helpen hun dienst te herinneren, zich krijgers op het slagveld te voelen en hun geheugen op te frissen van de vaardigheden die ze in de loop van de jaren van dienst hebben verworven. Sporten is een waardig alternatief voor wandelingen in parken en pleinen, maar ook voor feesten in cafés.

Aanbevolen: