Hoe De Verjaardag Van Een Bedrijf Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Bedrijf Te Vieren
Hoe De Verjaardag Van Een Bedrijf Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Bedrijf Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Bedrijf Te Vieren
Video: 🎂de VERJAARDAG van ELINA VIEREN!🎁 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van het bedrijf is een moment waarop het mogelijk is om de balans op te maken en succes aan te kondigen. Een evenement gewijd aan het vieren van de verjaardag van het bedrijf zal de positie van het bedrijf in de ogen van collega's, partners en concurrenten kunnen versterken en de stabiliteit en het succes van het bedrijf aan klanten kunnen aantonen. Daarnaast wordt een evenement ter ere van de verjaardag van het bedrijf een goede teambuildingfactor voor medewerkers.

Hoe de verjaardag van een bedrijf te vieren
Hoe de verjaardag van een bedrijf te vieren

instructies:

Stap 1

Het voorbereiden van een evenement ter ere van de verjaardag van het bedrijf is een groot en nauwgezet werk. Begin twee maanden voor de dag van het feest met het ontwikkelen van het idee en concept van de viering. Bepaal de vorm van een feestelijk evenement: banket, presentatie, picknick, conferentie, buffet.

Stap 2

De vorm van het evenement is gekozen. Je moet een plaats kiezen voor je verjaardag. Voor een banket zijn een café, restaurant, een gespecialiseerde feestzaal of een bedrijfskantine geschikt. Kies een vergaderruimte of vergaderruimte voor uw presentatie. Als u een groot aantal gasten uitnodigt, is een bioscoopzaal geschikt voor presentatie en congres. Voor een picknick is een landelijke basis of een ruime open plek in het bos of bij een vijver perfect.

Stap 3

De plaats van de verjaardag van het bedrijf, de datum en tijd zijn bepaald. Het is tijd om uitnodigingen te versturen volgens de gastenlijst. Uitnodigingen kunnen traditioneel zijn op papier. U kunt uw verbeelding tonen en uitnodigingen voorbereiden volgens het gekozen concept van het evenement of de richting van het bedrijf. Op de verjaardag van een bank zal een bank bijvoorbeeld goed werken als uitnodiging. Een glazen pot met de uitnodigingstekst op het etiket. En in het blikje zit een klein souvenirtje voor de gast: een herdenkingsmunt, een toegangsbewijs voor een evenement of een chocoladesouvenir.

Stap 4

Het is tijd om het script voor het evenement te schrijven. Neem onderweg deel aan de selectie van artiesten die op je verjaardagsfeestje zullen optreden. U kunt hiervoor een gespecialiseerd bureau of evenementhost inhuren. Hier zijn enkele ideeën voor het vieren van de verjaardag van een bedrijf.

Optie 1 - "Geachte overdracht". Een van de eerste radiostations, Radio Mayak, heeft een prachtig programma genaamd Dear Program. Uit het hele land ontvangt het programma brieven met het verzoek om iemand te feliciteren. Vandaag staat het programma in het teken van de verjaardag van uw bedrijf. Tijdens de avond vindt u wedstrijden die de fasen van de oprichting van het bedrijf weerspiegelen. Concertnummers zijn een geschenk van "Dear Program" aan voormalige en huidige medewerkers van het bedrijf en genodigden.

Optie 2 - "Reis naar de geschiedenis". De viering van de verjaardag van het bedrijf vindt plaats op het schip. De reis zal ongebruikelijk zijn, volgens de geschiedenis van het bedrijf. Voor alle gasten wachten op het eiland "Honor" en het eiland "Prestaties", het eiland "Dreams" en het eiland "Talents". Als je niet bang bent voor het gestrande net, geef dan de landvasten.

Stap 5

De soundtrack en muzikale inrichting van het evenement is erg belangrijk. Er zijn veel felicitaties in het verschiet, zodat iedereen vriendelijke woorden kan horen die gericht zijn aan het bedrijf en zijn medewerkers.

Stap 6

Verjaardag wordt maar één keer per jaar gevierd. Zorg voor professionele foto- en video-opnamen om de heldere momenten van de vakantie lang in uw geheugen te bewaren.

Stap 7

Overweeg om de locatie te versieren om de vakantie helder te maken. Stof, bloemen (kunstmatig of natuurlijk), linten, ballonnen, verschillende vormen en ontwerpen zullen helpen bij het creëren van een feestelijke decoratie.

Aanbevolen: