Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Bedrijf Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Bedrijf Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Bedrijf Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Bedrijf Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Bedrijf Te Vieren?
Video: Hoe krijg jij je eerste baan? | WERKLOOS 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is de meest magische en langverwachte vakantie. Ophef, slingers, cadeaus, vuurwerk - de vakantiestemming maakt je gek. En je ontvangt een uitnodiging om het nieuwe jaar in het bedrijf te vieren. Het aanbod klinkt verleidelijk, behalve dat de rompslomp van het organiseren van dit evenement op je schouders komt te liggen. Om de oudejaarsavond tot een succes te maken, probeer rekening te houden met de volgende nuances, die de voorbereiding zullen vergemakkelijken en u van kleine problemen zullen redden.

Hoe het nieuwe jaar in het bedrijf te vieren?
Hoe het nieuwe jaar in het bedrijf te vieren?

Het is nodig

  • - notitieboekje en pen;
  • - lekkernijen en drankjes;
  • - boom en versieringen;
  • - wedstrijden, spellen;
  • - muziek;
  • - kussens en spreien.

instructies:

Stap 1

Bepaal een min of meer nauwkeurige gastenlijst. Dit betekent niet alleen het aantal mensen, maar ook de personen zelf als individuen. Per slot van rekening zijn niet al je vrienden in harmonie met elkaar. Na het derde glas worden de tongen meestal "losgemaakt", en aangezien het nog steeds onmogelijk is om alcoholische dranken te beperken, blijft het om het aantal gasten te verminderen.

Stap 2

Nu moet je beslissen waar je de vakantie gaat vieren, wiens appartement, huis, datsja, restaurant, club zal zijn. Als je je woonruimte weggeeft om te worden verscheurd, kies dan voor jezelf een assistent die de orde in elke zin van het woord bewaart. Houd er rekening mee dat het aantal mensen dat wil helpen met de organisatie van het nieuwe jaar sterk zal afnemen naarmate de vakantie nadert.

Stap 3

Werk samen met je vrienden om je vakantiebudget te bespreken. Het menu en eventueel entertainment is afhankelijk van het uiteindelijke bedrag. Iedereen zou een gelijke bijdrage moeten leveren (zo niet geld, dan eten en drinken).

Stap 4

Verdeel verantwoordelijkheden. Wijs verantwoordelijke personen aan:

- voor producten;

- voor muziek;

- voor de boom;

- voor spellen en wedstrijden;

- voor geschenken;

- voor de schoonmaak na de vakantie;

- voor decoraties.

Stap 5

Bel twee weken voor nieuwjaar alle gasten op en herinner hen aan hun verantwoordelijkheden. Controleer of alles van kracht is, of iemands plannen zijn gewijzigd.

Stap 6

Versier een week voor de vakantie het appartement, zet een kerstboom op, hang slingers en sneeuwvlokken op. Controleer uw muziekapparatuur. Vraag tegelijkertijd naar de plannen van uw buren voor oudejaarsavond. Dat wil zeggen, hebben ze kleine kinderen die gestoord kunnen worden door uw discotheek.

Stap 7

Sla kussens en spreien in en bedenk waar u vermoeide gasten kunt neerzetten voor het geval dat. Vergeet de vuilniszakken niet en instrueer uw gasten aan de vooravond van de vakantie hoe ze deze moeten gebruiken, zodat u op 1 januari geen bananenschillen in de badkamer en sigarettenpeuken in bloempotten aantreft.

Stap 8

Amusement. Een luidruchtig bedrijf leent zich weinig voor management, maar je wilt niet dat iemand verdrietig is, dingen regelt of zich schandelijk gedraagt. Denk na over het nieuwjaarsprogramma, kies een gastheer onder de gasten. Laat hem de genodigden aanschuiven, op tijd grappen maken en toast uitbrengen, herinneren aan wedstrijden en dansen. Bied aan om een wandeling te maken na de klokkenluider, vuurwerk af te steken en sneeuwballen te spelen.

Stap 9

Het belangrijkste is je houding. Ook jij verdient een vakantie, geen hoofdpijn - vergeet het niet. Probeer alle verantwoordelijkheden zo te verdelen dat je tijd voor jezelf hebt: kapper, manicure en pedicure, een paar uur slaap tijdens de lunch. Als er iets misgaat, bijvoorbeeld een vervelend gesprek of een conflict, raak dan niet in paniek. Schiet de arrogantie van de pestkoppen neer, breng ze naar de kamers, bied aan om zich op te frissen, als laatste redmiddel - vraag om te vertrekken.

Aanbevolen: