Hoe Kies Je Een Kerstmankostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Kerstmankostuum?
Hoe Kies Je Een Kerstmankostuum?

Video: Hoe Kies Je Een Kerstmankostuum?

Video: Hoe Kies Je Een Kerstmankostuum?
Video: Kies je een gezaagde kerstboom of een boom met kluit? | Kerst | Tuinmanieren 2024, April
Anonim

Het kiezen van een kerstmankostuum is een serieuze, verantwoordelijke en moeilijke zaak. Immers, elk nieuwjaar kijken de kinderen uit naar het verschijnen van een echte kerstman. En je kunt hun hoop op geen enkele manier in de steek laten. En zijn pak zal je helpen om op je grootvader te lijken.

Hoe kies je een kerstmankostuum?
Hoe kies je een kerstmankostuum?

instructies:

Stap 1

Idealiter maak je natuurlijk een op maat gemaakte jurk. Om dit te doen, moet je het kostuum van je dromen tekenen, na overleg met de theaterartiest, het materiaal kiezen en metingen uitvoeren. Vertrouw er alleen op dat het naaien van zo'n kostuum een bewezen, ervaren vakman moet zijn, het is goed als je voor dit doel een theatrale kleermaker vindt. Hij heeft een enorme ervaring in het naaien van fantastische kostuums achter zich, en je kunt op hem vertrouwen. Wat gewone ateliers betreft, niet iedereen zal deze moeilijke taak op zich nemen. Het naaien van de mantel van de kerstman is natuurlijk een kostbaar genoegen en kost veel tijd, maar dit exclusieve, hoogwaardige pak zal je jarenlang trouw van dienst zijn en je zult nooit precies dezelfde kleding vinden bij je concurrenten.

Stap 2

Als het niet mogelijk is om een maatpak te naaien, zoek dan naar theaterwinkels of online winkels. Alleen daar vind je een kwaliteitsvol kerstmankostuum. Koop het nooit in supermarkten en straatstalletjes. Ze zijn daar erg goedkoop, maar het zijn slechts carnavalsverschijnselen.

Stap 3

Koop nooit blindelings een pak, ook niet als je het op de foto mooi vindt. Kies dergelijke winkels waar je de gelegenheid hebt om de kleding van de kerstman te zien, aan te raken en te passen.

Stap 4

Besteed aandacht aan de accessoires die bij het kostuum worden geleverd. De kerstman moet, naast een bontjas, hebben: wanten, een muts met pruik, een baard en een tas. Laarzen en personeel worden meestal apart gekocht. Neem de tijd om het hele kostuum te passen. Het komt vaak voor dat een baard met een pruik er totaal onnatuurlijk uitziet en deze apart moeten worden aangeschaft.

Stap 5

Een pak van hoge kwaliteit moet warm zijn, want de kerstman moet vaak op straat werken, maar tegelijkertijd licht van gewicht, zodat je het gemakkelijk in een tas kunt stoppen, bij de klant thuis kunt komen en je kunt omkleden vlak voor het optreden zelf.

Stap 6

Let op het materiaal van het pak: binnenin moet er voeringstof zijn, buiten fluweel, velours of bederf met nepbont.

Aanbevolen: