Hoe Een Afscheid Van Een Vriend Van Het Leger Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afscheid Van Een Vriend Van Het Leger Te Regelen?
Hoe Een Afscheid Van Een Vriend Van Het Leger Te Regelen?

Video: Hoe Een Afscheid Van Een Vriend Van Het Leger Te Regelen?

Video: Hoe Een Afscheid Van Een Vriend Van Het Leger Te Regelen?
Video: “Ik voel me er niet verantwoordelijk voor” | NARCOSTAAT | NPO3 Extra 2024, April
Anonim

Dienst in het leger is een eervolle en prestigieuze bezigheid die nodig is voor elke jonge man die ernaar streeft een echte man te worden. Maar voor een jonge man is het moeilijk om afscheid te nemen van een vast gezinsleven, van vrienden en familie, van zijn vriendin. Daarom zou het onvergetelijk moeten zijn om iemand naar het leger te sturen, zodat een toekomstige soldaat ernaar uitkijkt om naar het reservaat te worden overgebracht en zich liefdevol de laatste dagen van het burgerleven kan herinneren.

Hoe een afscheid van een vriend van het leger te regelen?
Hoe een afscheid van een vriend van het leger te regelen?

instructies:

Stap 1

In de regel worden ze door een luidruchtig gezelschap van vrienden en familieleden het leger in begeleid. Ze dekken de tafel, zingen liedjes met een gitaar, herinneren zich gebeurtenissen uit de kindertijd. Iedereen die de dienstplichtige dierbaar is - vrienden, familieleden, klasgenoten en natuurlijk zijn geliefde - wordt uitgenodigd om af te zien. Iedereen die vanuit het leger op hem wil wachten, schrijft hem brieven.

Stap 2

Vaak krijgt een toekomstige soldaat een origineel en gedenkwaardig geschenk dat hij mee kan nemen naar de dienst en dat hem eraan herinnert dat hij hem naar de gelederen van de strijdkrachten heeft gestuurd. Vaak geven ze geld - zoveel als ze kunnen. Het salaris van een dienstplichtige soldaat is klein en een bepaald bedrag zal hem in de eerste maanden van zijn dienst in het leger van pas komen. Soms gooien jongeren als grap een hoed in een kring, waarin alle genodigden geld inzamelen voor een “soldaat voor laarzen”.

Stap 3

Een van de tradities van het naar het leger sturen is het hoofd eraf scheren. Op het rekruteringsstation worden rekruten met een machine "tot nul" geschoren en om de toekomstige soldaat van deze procedure te redden, scheren ze hem thuis. In het gezelschap van vrienden is deze procedure leuk en zal iedereen zich nog lang herinneren. Veel familieleden en geliefde dienstplichtige meisjes houden vaak de krullen van de soldaat tot zijn terugkeer uit het leger. Kameraden die al in het leger hebben gediend, vertellen de dienstplichtige over de eigenaardigheden van militaire dienst, herinneren zich interessante momenten uit het legerleven.

Stap 4

Afhankelijk van de tradities, het aantal gasten en financiële mogelijkheden wordt het afscheid gevierd in een café, in een sauna, op een picknick of thuis. In de zomer wordt het feest vaak gehouden in de datsja met barbecue en alcohol. Vrienden van de dienstplichtige moeten zorgen voor het vermaak van de jonge man, familieleden - over het niet overladen van jongeren met alcohol. Ook regelen ze vaak "dubbel" afscheid - de ene dag komen de vrienden en klasgenoten van de dienstplichtige samen, de volgende dag wordt de soldaat weggestuurd door zijn familieleden en vrienden.

Stap 5

Om het afscheid echt gedenkwaardig te maken, schrijven familieleden en vrienden van tevoren een scenario van gebeurtenissen bij benadering. Maak van tevoren toastjes. Geschenken worden van tevoren voorbereid. Vaak krijgt de rekruut een album met foto's van vrienden en familieleden te zien, waarin ze hem wensen, afscheidswoorden of wat grappen schrijven. De meisjes zingen liedjes voor de rekruut. Met dit "formaat" van draden kunt u een prettige vakantie regelen zonder alcohol.

Stap 6

Sommigen hangen, ter nagedachtenis aan degenen die naar het leger vertrekken, een lint thuis, symboliserend dat een stuk van de toekomstige dienstplichtige altijd thuis zal blijven. Sommigen gooien munten onder de wielen van een legerbus waarop de toekomstige soldaat vertrekt. Vóór de oproep moeten gelovigen de kerk bezoeken, de zegen van de priester vragen voor de militaire dienst.

Stap 7

Het passen van een militair uniform voor vertrek naar het leger wordt als een slecht voorteken beschouwd. En het wordt als goed beschouwd als een soldaat zijn huis verlaat met de rug naar voren om veilig en wel terug te keren.

Aanbevolen: