Hoe Plaats Je Bruiloftsgasten?

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Bruiloftsgasten?
Hoe Plaats Je Bruiloftsgasten?

Video: Hoe Plaats Je Bruiloftsgasten?

Video: Hoe Plaats Je Bruiloftsgasten?
Video: ONZE BRUILOFT ♡ LAURA u0026 RYAN ♡ 10.09.2018 2024, April
Anonim

Een bruiloft is de meest plechtige en tegelijkertijd zeer belangrijke gebeurtenis voor het bruidspaar. De organisatie ervan is een nogal lastige onderneming, die veel kleine nuances combineert. Er is zo veel te doen! Je hebt een plek voor het feest gekozen, auto's geboekt, een script voor de vakantie ontwikkeld. Het blijft voor het "kleine" ding: hoe gasten het beste te huisvesten.

Hoe plaats je bruiloftsgasten?
Hoe plaats je bruiloftsgasten?

instructies:

Stap 1

Gasten kunnen op eigen verzoek of volgens de vooraf opgestelde banketkaarten met de namen van de genodigden aan tafel plaatsnemen. De kaarten vertellen hen waar ze moeten zitten. Dergelijke zorg en aandacht wordt zeer positief beoordeeld door de genodigden, omdat je tijd hebt besteed en hebt nagedacht over wie zich prettiger en leuker bij wie zou voelen. Kaarten voor gasten maken het gemakkelijker om met onbekende mensen te communiceren. ze zullen elkaar bij naam kennen. Ze kunnen van elke grootte, vorm en ontwerp zijn. Het hangt allemaal af van je fantasieën. De meeste hebben afmetingen van 5 * 9 cm. Het originele alternatief voor gastenkaarten zijn servetten met de namen van de gasten erop geborduurd of heliumballonnen die aan een stoel zijn vastgemaakt.

Stap 2

In feite is het plaatsen van gasten op een feest geen gemakkelijke taak, omdat ze zich op hun gemak moeten voelen en de sfeer in de zaal vriendelijk en communicatief moet zijn. Selecteer plaatsen op leeftijdscriterium (jong met jonge, oudere generatie met senioren), belangen van gasten en familiebanden. … Om de stroom van gasten te begrijpen, maakt u een lijst waarmee u de gasten aan de tafels gemakkelijker kunt sorteren. De meest succesvolle zitoptie is om de feesttafels met de letter "P" te rangschikken. Gasten bevinden zich tegenover elkaar en kunnen niet alleen hun buren aanschouwen, maar ook alle andere mensen, in de eerste plaats pasgetrouwden.

Stap 3

De pasgetrouwden moeten aan het hoofd van de tafel zitten en de bruid zal rechts van de bruidegom zitten. Naast hen zitten ouders of getuigen. Vaak worden jonge vaders verwisseld. Dan zal links van de bruidegom zijn moeder en de vader van de bruid zitten, en rechts van de bruid - de vader van de bruidegom en haar moeder. Nadat de ouders naaste familieleden van beide kanten zijn, dan verre, dan vrienden, kennissen en collega's. Ook hier dient u rekening te houden met de leeftijdsindicator. Hoe ouder een persoon is, hoe dichter zijn plaats bij de pasgetrouwden is.

Stap 4

Voor een betere kennismaking en verdere communicatie moeten familieleden en vrienden "gemengd" zijn. Zitten afwisselend mannen en vrouwen en getrouwde stellen.

Stap 5

Er zijn enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden bij het maken van uw gastenlijst. Zet eenzame personen niet naast een verliefd stel of een groot bedrijf, waar iedereen elkaar kent. Het is beter om ze dezelfde eenzame gesprekspartners te vinden. Anders blijven ze de hele avond alleen.

Stap 6

U hoeft geen zakenpartners bij elkaar te zoeken. Anders verandert je feest in een nieuwe dialoog over werk voor hen. Eregasten moeten altijd naast de gastheren van de buffettafel zijn. En je kunt de vrolijke kerels en grappenmakers maar beter op verschillende tafels plaatsen. Dan komt het plezier van alle kanten.

Aanbevolen: