Trouwaccessoires In Plaats Van Sluiers

Trouwaccessoires In Plaats Van Sluiers
Trouwaccessoires In Plaats Van Sluiers

Video: Trouwaccessoires In Plaats Van Sluiers

Video: Trouwaccessoires In Plaats Van Sluiers
Video: Trouwfilm van Lisanne u0026 Martijn 2024, April
Anonim

Alle vrouwen dromen van een unieke bruiloft en willen de mooiste bruiden zijn. Traditioneel is het hoofd van de bruid versierd met een sluier. Maar vandaag zijn er andere ongewone accessoires verschenen. Steeds meer meisjes geven er de voorkeur aan om hun kapsels, kleine hoeden, kransen met witte bloemen of tiara's te versieren.

Trouwaccessoires in plaats van sluiers
Trouwaccessoires in plaats van sluiers

Diadeem

Als je er als een koningin uit wilt zien op je bruiloft, kies dan voor een tiara. Het is geschikt voor elk kapsel, alleen het volgende moet worden overwogen:

  • kies een tiara zodat deze bij je gezichtstype past;
  • het kleurenschema van de decoratie moet worden gecombineerd met de decoratie van de jurk;
  • kies de maat van het accessoire dat bij je past. Tiara's die te massief zijn, zien er belachelijk uit.

De beste optie is een sierlijke kleine tiara die bij je look past en goed past bij een trouwjurk.

Bruiloft hoed

Dit hoofddeksel kan je jurk goed aanvullen en het belangrijkste detail worden voor een stijlvolle look. Hoeden zijn meestal versierd met sluiers, kralen, bloemen of parels. Elk model is uniek, bij de ene bruid ziet ze er heel harmonieus uit, terwijl de andere helemaal niet past. Het is noodzakelijk om enkele principes in overweging te nemen bij het kiezen van dit accessoire:

  • kies de juiste maat zodat de hoed niet verloren gaat tegen de achtergrond van de hele afbeelding. Het is ook noodzakelijk om rekening te houden met de lengte van de bruid: platte hoeden met brede rand zijn geschikt voor lange meisjes en grotere modellen voor kleine bruiden.
  • Houd bij het kiezen van een hoed rekening met de vorm van je gezicht. Voor mollige meisjes is het het beste om een hoed te kiezen met kleine randjes, iets verhoogd. En als je gezicht smal en enigszins langwerpig is, geef dan de voorkeur aan breedgerande modellen met een platte bovenkant.

Lauwerkrans

Dit accessoire zorgt voor een romantische look voor de bruid. Onthoud bij het kiezen dat:

  • een krans van verse bloemen verdort heel snel;
  • geef de voorkeur aan een accessoire gemaakt van kunstmatige materialen;
  • de krans ziet er goed uit op los haar.

Het beeld van de bruid is niet compleet zonder een mooi kapsel. Als u de juiste accessoires kiest om het hele beeld van de bruid te creëren, ziet u er zelfs zonder sluier harmonieus en gracieus uit.

Aanbevolen: