Trouwaccessoires Voor De Bruid

Trouwaccessoires Voor De Bruid
Trouwaccessoires Voor De Bruid

Video: Trouwaccessoires Voor De Bruid

Video: Trouwaccessoires Voor De Bruid
Video: ONZE OFFICIËLE TROUWVIDEO | TROUW SPECIAL | DE HUISMUTS 2024, Maart
Anonim

De mooiste en meest ongewone gebeurtenis is een bruiloft. Daarom moet de bruid bij het kiezen van een outfit voor een dergelijk feest rekening houden met alle details, omdat ze een belangrijke rol kunnen spelen. En de juiste accessoires helpen om de algehele look van de bruid compleet te maken.

Trouwaccessoires voor de bruid
Trouwaccessoires voor de bruid

Er zijn basisaccessoires voor bruiden: sluiers, schoenen, sieraden, handschoenen, capes en handtassen. Al deze details geven zelfs een gewone jurk een chique uitstraling.

Sluier

Sluiers zijn er in verschillende lengtes en zijn meestal versierd met kralen of pailletten. Om het beeld van de bruid mysterieus te maken, wordt de bovenkant van de sluier over het gezicht neergelaten.

Schoenen

Er zijn verschillende nuances waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van schoenen voor een bruiloft. Het belangrijkste is dat de schoenen comfortabel zitten en passen bij de stijl en kleur bij de trouwjurk. Een ander belangrijk punt is dat de zoom van de jurk intact blijft, de afstand tussen de grond en de onderkant van de jurk 2-3 cm moet zijn. Het kleurenschema van schoenen moet pasteltinten zijn, met een klassieke vorm.

Decoraties

Dit type accessoire is nodig om de jurk van de bruid te accentueren. Gebruik hiervoor alleen geen chique sieraden. Het is beter om oorbellen te kiezen die niet opzichtig zijn, om de aandacht niet af te leiden van de tiara. Een sieraad in de vorm van een satijnen lint en een dunne gouden of zilveren ketting zijn geschikt voor elke trouwjurk. De belangrijkste versiering op zo'n dag is de trouwring, dus er mogen geen andere ringen aan de vingers zitten.

Handschoenen

Veel mensen gebruiken dit type accessoire, hoewel het niet verplicht is. Je kunt kiezen voor korte of lange handschoenen, het hangt af van je jurk. Veel meisjes kiezen modellen met open vingers.

Capes

Dit accessoire is een must om de bruid warm te houden bij koud weer. Voor de winter zijn er bontcapes en voor het warmere seizoen - kant. Dit accessoire moet passen bij de kleur van de jurk.

Handtas

Voor de huwelijksceremonie kun je een kleine handtas gebruiken, het belangrijkste is dat het bij de jurk past. Het lijkt meestal op een klein zakje dat aan de riem van een outfit of aan de pols wordt bevestigd. In de tas stoppen ze de meest noodzakelijke dingen: een spiegel, poeder, lippenstift en zakdoeken.

Bij het kiezen van accessoires voor een bruiloft, moet je ervoor zorgen dat ze bij elkaar passen. Een mooie jurk met recht silhouet kan worden aangevuld met een sjaal of stola. De winkels bieden een brede selectie van huwelijksaccessoires om ervoor te zorgen dat uw feest op het hoogste niveau is.

Aanbevolen: