Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Voor Een Zwangere Bruid?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Voor Een Zwangere Bruid?
Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Voor Een Zwangere Bruid?

Video: Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Voor Een Zwangere Bruid?

Video: Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Voor Een Zwangere Bruid?
Video: PIKANT VRIJGEZELLENFEEST EN DE MOOISTE BRUILOFT || #191 || 2024, April
Anonim

De zwangerschap van de bruid, hoe lang die ook duurt, is geen reden om een vrijgezellenfeest voor de bruiloft te weigeren. Als je goed nadenkt over het evenement, zal het het kind en de moeder op geen enkele manier schaden.

Hoe maak je een vrijgezellenfeest voor een zwangere bruid?
Hoe maak je een vrijgezellenfeest voor een zwangere bruid?

Meestal zijn zwangere bruiden aan het begin of midden van de termijn. Dit betekent dat het kind nog niet te groot is om zijn moeder ongemak te bezorgen. Desalniettemin is het bij het organiseren van een vrijgezellenfeest absoluut noodzakelijk om de bruid de mogelijkheid te bieden om te ontspannen.

Waar breng je een vrijgezellenfeest door?

De beste plaats voor het vrijgezellenfeest van een zwangere bruid is haar huis. Hier kunt u comfortabel zitten, een hapje eten en zelfs liggen als u dat wilt. Sommige zwangere vrouwen hebben te maken met het probleem van frequente drang om naar het toilet te gaan. Er zal niemand zijn om thuis vast te houden.

Voor degenen die niet thuis willen blijven, kunt u een café of restaurant kiezen. Kies bij het bestellen van tafels voor een rookvrije kamer en bij voorkeur ergens op een afgelegen plek. Het is goed als er zachte banken als stoelen zijn en er een airconditioning aan de muur in de buurt is.

Als de weersomstandigheden en de conditie van de zwangere bruid het toelaten, maak dan een wandeling in het park of aan de oever van de vijver. Frisse lucht is goed voor zowel moeder als baby. Koop ijs, ballonnen of pak een picknickmand. Vergeet zonnebrandcrème niet.

In de SPA-salon kunt u een vrijgezellenfeest organiseren. Het is de moeite waard om procedures met hoge temperaturen (sauna, stoombad, vat, enz.) Te verlaten, maar een ontspannende massage of pedicure met manicure is prima.

Hoe een vrijgezellenfeest te houden?

Organiseer je geen vrijgezellenfeest in een café of restaurant, zorg dan voor eten en drinken. Experimenteer niet met nieuwe gerechten, laat er beproefde recepten zijn.

Houd er rekening mee dat zwangere vrouwen geen grote hoeveelheid citrusvruchten, rood fruit en bessen mogen hebben, om geen allergieën te veroorzaken. Vraag wat de bruid wil. Zwangerschap of milde toxicose kan een verandering in smaakvoorkeuren veroorzaken. Om de aanstaande moeder niet te verleiden, is het beter om alcohol volledig te verlaten. Maak milkshakes of verse sappen. Zoek naar alcoholvrije cocktailrecepten in tijdschriften of op internet.

Voor een vrijgezellenfeest thuis, selecteer interessante films en regel een filmvoorstelling. Houd er rekening mee dat zwangerschap meisjes vaak sentimenteler maakt. Om tranen te voorkomen, kies je voor comedy of vrouwelijke klassiekers zoals Sex and the City.

Waar je ook gaat voor een vrijgezellenfeest, zorg ervoor dat je je camera meeneemt. U kunt als verrassing voor de bruid een kleine fotosessie bestellen bij een professionele fotograaf. Overweeg outfits voor alle meisjes of maak algemene accessoires zoals kleurrijke armbanden.

Vermijd bij het organiseren van wedstrijden en sweepstakes te actieve bewegingen, zware voorwerpen voor rekwisieten en het effect van verrassing, bijvoorbeeld scherp luid geschreeuw. Dit kan de aanstaande moeder of baby bang maken.

Aanbevolen: