Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Thuis?

Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Thuis?
Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Thuis?

Video: Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Thuis?

Video: Hoe Maak Je Een Vrijgezellenfeest Thuis?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Traditioneel ontmoet de aanstaande bruid haar vrienden voor de bruiloft om een vrijgezellenfeest te houden. Dit is een gebeurtenis die het naderende begin markeert van een nieuwe wending in het leven.

Hoe maak je een vrijgezellenfeest thuis?
Hoe maak je een vrijgezellenfeest thuis?

Ondanks dat veel meisjes naar een café of club gaan om een vrijgezellenfeest te vieren, kun je het ook thuis organiseren. Of je het je herinnert of niet, hangt volledig af van je voorbereiding.

Voorbereiding op het evenement

Om ervoor te zorgen dat de vakantie leuk en onthouden wordt, moet u zich zorgvuldig voorbereiden op het vrijgezellenfeest. De aanstaande bruid moet beslissen hoeveel vriendinnen ze wil uitnodigen voor het vrijgezellenfeest. In de regel worden de dichtstbijzijnde gekozen.

De voorbereidende stappen omvatten:

- selectie van kandidaten voor het recht om het vrijgezellenfeest bij te wonen;

- ontwikkeling en verzending van uitnodigingskaarten;

- voorbereiding van het appartement voor de viering (schoonmaak, kamerdecoratie);

- het opstellen van een menukaart;

- een selectie muziek voor een dansavond;

- aankoop van producten en alles wat je nodig hebt;

- de keuze van een feestelijke outfit;

- het opstellen van een feestelijk programma;

- meedenken en inkopen van prijzen voor wedstrijden.

Nadat u de lijst met gasten hebt bepaald, kunt u doorgaan naar de rest van het bedrijf. Je kunt overleggen met andere meisjes of iemand die het evenement helpt organiseren (bijvoorbeeld moeder, getuige, zus).

Een vrijgezellenfeest geven

Elke vakantie is niet compleet zonder mooie outfits en een feestelijke tafel. Het originele ontwerp van de kamer zal een "schil" toevoegen aan dit evenement. Kleurrijke ballonnen, slingers van vlaggen of bloemen, origami en andere interessante dingen zullen je helpen op te vrolijken.

Een gewoon feest kan worden "versierd" met een ongewoon programma. Bijvoorbeeld:

- dansen;

- wedstrijden;

- waarzeggen;

- spellen.

Hoe leuker het vrijgezellenfeest is, hoe meer het zal worden herinnerd door de "boosdoener" van het evenement en haar vriendinnen. De gekozen muziek moet leuk, modern en dansbaar zijn. U kunt karaoke-zang regelen of liedjes zingen zonder muzikale begeleiding.

Je kunt mysterie en mysterie toevoegen door enkele rituelen uit te voeren (bijvoorbeeld "initiatie in de bruid", enz.). Het ritueel van waarzeggerij op kaarten kan ongebruikelijk worden gemaakt door het in de vorm van een spel te spelen.

Elke fantasie, zelfs de gekste, kan werkelijkheid worden. Men hoeft alleen maar alles goed te willen en te overdenken. Elk meisje kan bijvoorbeeld wensen schrijven, haar favoriete recepten of advies voor een toekomstige jonge huisvrouw voorstellen.

Aanbevolen: