Hoe Pak Je Een Koffer In

Hoe Pak Je Een Koffer In
Hoe Pak Je Een Koffer In

Video: Hoe Pak Je Een Koffer In

Video: Hoe Pak Je Een Koffer In
Video: hoe ik mijn koffer inpak + inpak tips 2024, April
Anonim

Nadat je je vakantiegarderobe van tevoren hebt uitgedacht, kun je rondkomen met een klein aantal noodzakelijke dingen. Het is noodzakelijk om degenen te kiezen die geen zware zorg nodig hebben.

Hoe pak je een koffer in
Hoe pak je een koffer in

Het is het beste om een setje mee te nemen: een rok, een broek, een blouse, een vest, een jas. Zo'n set geeft je een groot aantal comfortabele en modieuze opties.

Neem je schoenen heel serieus. Het minimum, waar je niet zonder kunt, zijn strikte schoenen met matig hoge hakken en iets extreem comfortabels voor op straat.

Comfortabele, praktische en mooie kleding en schoenen spelen een belangrijke rol in de reis. Ze helpen je in een goed humeur te blijven. Nou, en als je van plan bent om tijdens je vakantie de theaters te bezoeken, neem dan de meest elegante jurk mee. Zorg ervoor dat u een badjas meeneemt, evenals kleding die volledig kan worden dichtgeknoopt om te beschermen tegen de zon.

Elke hoed met een brede rand van stof, stro, koord is voldoende.

Ben je vergeten dat het niet veilig is om op blote voeten op het strand te lopen? Zoek naar iets lichts en wasbaars.

Een lichtbeschermende bril beschermt uw gezichtsvermogen en beschermt u tegen rimpels.

Stop hem tot slot niet zomaar in je koffer, maar kies het juiste badpak en pareo voor jou. Dit is niet zo eenvoudig om te doen, vooral als je eventuele gebreken in de figuur wilt verbergen. In een afgelegen gebied kunt u echter zonnebaden in het minimum aan kleding dat u maar wilt. In dit geval moet u een badjas dragen op het gedeelde strand.

Het lijkt alsof je je koffer bijna hebt gevuld, er is nog maar weinig ruimte over voor linnengoed, parfums en cosmetica en manicurebenodigdheden.

Aanbevolen: