Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Varken Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Varken Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Varken Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Varken Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van Het Varken Te Vieren?
Video: CHINEES NIEUWJAAR: HET JAAR VAN HET VARKEN 2024, April
Anonim
Hoe het nieuwe jaar van het varken 2019 te vieren?
Hoe het nieuwe jaar van het varken 2019 te vieren?

Het symbool van het komende 2019 is het Yellow Earth Pig.

Met wie en hoe het nieuwe jaar 2019 te vieren

Het symbool van het jaar is een tegenstrijdig wezen. Enerzijds is het zelfgemaakt, anderzijds houdt het varken van reizen. En daarom zou een reis of trip de stad uit een geschikte manier zijn om het Jaar van het Gele Aardevarken te vieren.

Begin van tevoren met het plannen van uw oudejaarsfeesten. Het varken houdt van luidruchtig gezelschap. Het is raadzaam om het feest onder oude vrienden te houden, de vakantie moet vol leuke en aangename verrassingen, spelletjes, wedstrijden, dansen en vriendelijke grappen zijn.

Hoe het nieuwe jaar 2019 te vieren

Earth Pig geeft de voorkeur aan delicate en zachte tinten. Daarom moet de keuze van de outfit in het voordeel zijn van roze, perzik en warm bruin. Maar het is beter om af te zien van het overwicht van alle tinten blauw, bruin en groen in kleding. En vergeet niet het uitgaande jaar goed af te sluiten. De hond zal zeker van een soort bontdetail in de outfit houden. Het kan een bontkraag zijn, een jas of gewoon een stijlvolle pluizige haarspeld.

Welke sieraden te kiezen - goud of zilver? Beter op goud. En als je niet de mogelijkheid hebt om jezelf te versieren met dure accessoires, dan kun je iets helders en origineels oppikken. Bijvoorbeeld kralen, armbanden of oorbellen van natuurlijk hout. Het belangrijkste is dat je er niet uitziet als een kerstboom versierd met glanzend speelgoed.

Een interessant en stijlvol kapsel is wat moet worden benadrukt in een nieuwjaarslook. Het Earth Pig-symbool van het jaar houdt ervan om er luxueus uit te zien en anderen te verbazen. Geef de voorkeur aan luchtige vlechten of lichte krullen.

De laatste en belangrijke touch van een feestelijke look is make-up. Het moet in harmonie zijn met de algemene stijl van je gekozen outfit. In dit geval moet u voortbouwen op de tinten die in uw afbeelding aanwezig zijn. Dit zijn bruin, beige, koffie, kaki, geel en goud. Kan worden aangevuld met oogmake-up met pijlen, wimpers (false) en een licht smokey ice.

Hoe versier je je huis voor het nieuwe jaar 2019

Het varken geeft de voorkeur aan alles wat duur en luxueus is. Daarom is het noodzakelijk om het huis in goudtinten te versieren. Goud past trouwens goed bij tinten als wit, lila en groen. Om de kamer er nog luxer en eleganter uit te laten zien, kunt u linten en speelgoed, dennen- of sparrenkransen, glanzende slingers, felrode kaarsen, dozen met een gouden lint aan het interieurontwerp toevoegen. De decoratie van de feesttafel moet ook in harmonie zijn met de decoratiestijl.

De belangrijkste en graag geziene gast van de vakantie is natuurlijk de kerstboom. Het moet in dezelfde stijl zijn ingericht als het interieur voordat het nieuwe jaar 2019 wordt gevierd. Feestelijke accessoires voegen niet alleen sfeer en helderheid toe, maar verspreiden ook een heerlijk aroma door het hele huis.

Welke gerechten te koken voor het nieuwe jaar 2019

Velen van ons houden ervan om varkensvlees te eten, maar op oudejaarsavond 2019 is het beter om gerechten van ander vlees op tafel te serveren: lam, rundvlees, konijn, kalkoen, kip, je kunt een gans in appels bakken. Vergeet in het nieuwe jaar lichte groentesalades met kruiden niet. Als bijgerecht zijn linzen, erwten, sojabonen, bonen en kikkererwten perfect. Noten, fruitdesserts, gebak, zuivelproducten moeten op tafel aanwezig zijn. Alcohol en bovendien zonder mate keurt de patrones van 2019 het niet goed. Dit betekent dat er een minimum aan sterke alcoholische dranken op de feesttafel moet staan, de voorkeur moet geven aan cocktails, mousserende wijn en wijn.

Desalniettemin heeft het Earth Pig zijn eigen voorkeuren - ze is dol op snoep. Daarom is het tijd om uw kenmerkende recepten voor heerlijke desserts te krijgen en uw gasten te verrassen. Zorg er bovendien voor dat u voor financieel welzijn in huis een fruitschaal op de feesttafel zet.

Aanbevolen: